Vsekakor udarna novica, vredna objave na prvi strani. Res ste postali straniščni medij, danes celo dobesedno
To le je pa še večji presežek, kot novice o Mireli.
Redko sranje, skozi gusto granje
saj žurnalovbci tudi vsak dan posebej serje.. tukaj na portalu....ste višek avstrijski levičarske sranj.
Saj so objavili članek, da se je Mirela tudi. V posteljo, ko je bila totalno pijana.
Očitno sem ga zgrešil. Me pa niti najmanj ne preseneča.
Pa kwa khurac objavlate te nebuloze...če pa tud tolk niste sporobni da bi link za video delal...Straniščno-poscani pisoarni portal..
Lahko se je delati norca iz nesreče človeka.Pokažite mi nekoga, ki se mu kaj podobnega v življenju še ni naredilo.Kot otroku ali starejšemu.
novinarji ste pa res kot majhni otroci,kaj takega objavljat pa res ni treba
ha ha ...to se je zato ukenjala...ker jo je Mili NABIO U POGREŠAN RUPIĆAK...
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Vsekakor udarna novica, vredna objave na prvi strani. Res ste postali straniščni medij, danes celo dobesedno
To le je pa še večji presežek, kot novice o Mireli.
Redko sranje, skozi gusto granje
saj žurnalovbci tudi vsak dan posebej serje.. tukaj na portalu....ste višek avstrijski levičarske sranj.
Saj so objavili članek, da se je Mirela tudi. V posteljo, ko je bila totalno pijana.
Očitno sem ga zgrešil. Me pa niti najmanj ne preseneča.
Pa kwa khurac objavlate te nebuloze...če pa tud tolk niste sporobni da bi link za video delal...Straniščno-poscani pisoarni portal..
Lahko se je delati norca iz nesreče človeka.Pokažite mi nekoga, ki se mu kaj podobnega v življenju še ni naredilo.Kot otroku ali starejšemu.
novinarji ste pa res kot majhni otroci,kaj takega objavljat pa res ni treba
ha ha ...to se je zato ukenjala...ker jo je Mili NABIO U POGREŠAN RUPIĆAK...