Slovenija
272 ogledov

Med lastnike tudi upravniki

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • DUSANJ2000 10:20 20.marec 2014.

    Izvržbe za neplačnike bi morale biti AVTOMATIKA na sodiščih. Opomin, opomin pred izvržbo - IZVRŽBA. Pa bi videli kdo in koliko časa bi se delal frajerja kot neplačnik.

  • Scott 14:14 20.marec 2014.

    Rezervni skladi in to šparanje pod prisilo je nezakonito!Marsikdo verjetno ta denar porabi za kruh, da nahrani lačna otroška usteca.?Razlika pri izdelavi nove fasade za blok povprečne velikosti med najugodnejšim izvajalcem in tistim, ki ga izberejo oni je tudi do ...prikaži več 15.000€, le kam ponikne ta denar.?

  • upravnik Mag dom 12:32 06.september 2014.

    Takšnega klobasanja pa že dolgo nisem bral.Upravnik deluje v imenu in za račun etažnih lastnikov. To pomeni, da so mu etažni lastniki dolžni le za strošek upravljanja - ostalo pa so dolžni dobaviteljem.Če upravnik sklepa "nekakakšne provizijske" pogodbe ...prikaži več z dobavitelji po sistemu "odkupa terjatev" je to nejegov problem. In če se mu ta dolg zatakne v goltancu je z etičnega stališča popolnoma pravilno in ustrezno.Tudi za rezervni sklad velja, da tako visok dolg, kot je omenjen v tem skrpucalu, nastane lahko le, če upravnik ne opravi svojega dela - ali pa mu opravljanje njegovega dela v zvezi z izterjavo sredstev v RS, preprečijo etažni lastniki.Močno upam, da bo naslednja sprememba SZ-1 naredila konec samovoljnim dejanjem nekaterih upravnikov in jih postavila na trdna tla. Na tla, kjer bodo morali ponovno začeti delati v interesu in v korist etažnih lastnikov.upravnik Mag dom,Gorazd

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.