Ni prvi, katerega smrt ? prikrivajo.. Drgač pa gujdek zavaljeni ( neka asociacija..) pa rad je original Švicarski emataler jedu.. državljani pa originl kamenje..
Pa naj gresta.Samo kako? Edino,da bi s kolesom na vzhod,pa pol na mejah po stranpoteh... .Do Črnega morja,pa pol piči z gliserjem za Krim,tam se pa pol,da marsikaj z denarjem.Ne vem,kakšen avto... .Vidiš kapibara1,zdaj bi pa Nemcu prav prišla žena,… ...prikaži več
pa se je skregal... .
Križar,moje iskreno sožalje.Samo,zdaj boš mogu zamenjat sliko.Ne moreš s slikami pokojnih na žurnalu24.si .Ne razumi napak,
ampak,da ne bi zdaj naškodil kaj tej spletni strani,pa pol ne bi mogli komentirati... .
lepo se delata norca😆😆😆bemtisa,kaj ta bomo zaj,ce je kim res sel v vecna lovisca?... jbg,vsi en krat na konec pridemo... kim tak kak si pa ti bil fukjen...v slucaju da si mel idejo da te mumificirajo...ni treba...se crvi se te… ...prikaži več bojijo mrtvega...pardon izrazanju😆
Ja zdaj,če bo njegova sestra zasedla njegov položaj... ,ja sej je Luka Mesec za "ožent".Toliko,
da ima tud Slovenija kaj od tega.Bomo imeli vplivno snaho... .
In seveda zurnal po naslovu sodec ...povzame zgodbo nezanesljivega medija
Prasic kaj naj drugega recem od njega pomoril na tisoce ljudi
kot vidiš po minusih, lahko vidiš da je tudi pri nas kar veliko takih prascev. štirinožnim packom se opravičujem za primerjavo.
In med katere sodiš ti right?
Kakšna tragedija za Levico, ni poletov, da bi šli na pogreb.
Ni jim treba. Onanirali bodo kar doma.
Bolnik
Jaz vsaj priznam, ti pa še tega nisi sposoben.
Ni prvi, katerega smrt ? prikrivajo.. Drgač pa gujdek zavaljeni ( neka asociacija..) pa rad je original Švicarski emataler jedu.. državljani pa originl kamenje..
Saj,ni problem,bi že kako šla Židan in Nemec na pogreb.Problem je,ker jim Orban in SDS toliko dela nalagajo,da pregorevajo od dela.
nAJ GRESZA NA POGREB- SRANJE BO, KER BOSTA ŠAL KOT PREDSTAVIKA MENE. DRŽAVLJAN sLOVENIJE IN MI ŠE TAM SRAMOTO DELALA..P.S.- sorči, ne bom spreminjal
Pa naj gresta.Samo kako? Edino,da bi s kolesom na vzhod,pa pol na mejah po stranpoteh... .Do Črnega morja,pa pol piči z gliserjem za Krim,tam se pa pol,da marsikaj z denarjem.Ne vem,kakšen avto... .Vidiš kapibara1,zdaj bi pa Nemcu prav prišla žena,… ...prikaži več pa se je skregal... .
križar, moje sožalje
Iz zanesljivih virov vem, da ne bomo nikoli izvedeli, kaj je res, tudi če je res.
Škoda, pa takšen človekoljub, RIH
za več informacij se obrnite na levico in SD. če je to res bo tam sigurno odprta žaljna knjiga
Bo Židan kmal povedu
Glede na to da je diktator, bo žalno knjigo odprla SSDSS
Kdo je mel ta zdanji odprt žalno knjigo in kdo je v vrsti atl..
Kaj bo zdaj Križar. Mu bomo morali nuditi psihološko,moralno oporo... .
Ne bo sile,se mi prov jebe,če je škripnu!Upam,da vsaj narod naredi revolucijo in se rešjo teh pošasti!
Križar,moje iskreno sožalje.Samo,zdaj boš mogu zamenjat sliko.Ne moreš s slikami pokojnih na žurnalu24.si .Ne razumi napak, ampak,da ne bi zdaj naškodil kaj tej spletni strani,pa pol ne bi mogli komentirati... .
Sicer pa sploh še ni 100%,da je kaput?Če pa je nam je pa komedija z jokom zagotovljena!😁😂
lepo se delata norca😆😆😆bemtisa,kaj ta bomo zaj,ce je kim res sel v vecna lovisca?... jbg,vsi en krat na konec pridemo... kim tak kak si pa ti bil fukjen...v slucaju da si mel idejo da te mumificirajo...ni treba...se crvi se te… ...prikaži več bojijo mrtvega...pardon izrazanju😆
Res KRIŽAR.. menjaj sliko-piateta do pokojnega..
Saj bo,saj bo.... .Zdaj bo dal verjetno od njegove sestre.
Zakaj bi zamenjal sliko, če pa je njegov klon. Samo tja ga dostavijo.
No tkole to zgleda! 😁😁😂🤣
Kaj se pa ti greš !? Umakn to ti pas mater !!!!
Pinko a sem te mal za palinko!! 😁😂🤣🤣
Ta je boljša.Bolj domače mi deluje.To,pa komad od Čukov,da bolj diši domači kruh od tuje nam pogače.Za kampanjo sem mislil... .
Menim,da je pujsek spet vse nategnil,enako kot z raketami............
Iz tega se ne dela norca- karma je kurba..
Ja zdaj,če bo njegova sestra zasedla njegov položaj... ,ja sej je Luka Mesec za "ožent".Toliko, da ima tud Slovenija kaj od tega.Bomo imeli vplivno snaho... .
Mahnič,a je že ožejen?
Pusti ti Mahniča.Mahnič je še malo mlajši od Mesca,v njemu je potencial,Mahnič je prihodnost.
zanesljivi mediji obstajajo, resno?
seveda, levičarski. pa to ti jemenda jasno
ministrstvo za (politično korektno) resnico je nad levo-desno, ampak kaj bi jaz to tebi razlagal.
Se še spomnite smrti Josipa Broza. Kompartija vedno prikriva dejstva.
Ali ga nismo videli že živega? Ali nihče ne umika stare novice?
Resnico bomo izvedeli čez 40 let
je že bil cajt,je zadosti užival.