Pirc Musarjeva je, lahko že profesijonalno in po poklicu zelo pristranska. Takšni niso ravno povsem kredibilni za predsedniško vlogo. Nasplošno pa, nima potrebnih političnih izkušenj.
Prodana duša je navijala z obvezno- prisilno cepljenje !. Taka nima kaj mene po Svetu zastopat in mi sramoto delat ! Ali je sama in bližnji cepljena z raziskovalnim cepivom, ali samo vpisani med cepljene ali pa prejeli placebo...?
Preberite kakšno knjigo o delovanju medijev v Sloveniji ! Vsi vse vedo in nikoli kazensko ne odgovarja . Ne želim poimensko ampak našli jih boste v rubrikah pod KAZENSKO OVADENI .
Na vprašanje, kako komentira, da je podjetje GEN-I - nekoč pod taktirko sedanjega premierja Roberta Goloba, podjetju novinarke Necezurirano Vesni Vuković plačalo več kot sto tisoč evrov....čudi me kako ni bilo ovadbe zoper omenjene ? Kje je problem ? V… ...prikaži več medijih ali pravosodju ?
Pirc Musarjeva je, lahko že profesijonalno in po poklicu zelo pristranska. Takšni niso ravno povsem kredibilni za predsedniško vlogo. Nasplošno pa, nima potrebnih političnih izkušenj.
Nasplošno tudi ti nisi svoj !
Prodana duša je navijala z obvezno- prisilno cepljenje !. Taka nima kaj mene po Svetu zastopat in mi sramoto delat ! Ali je sama in bližnji cepljena z raziskovalnim cepivom, ali samo vpisani med cepljene ali pa prejeli placebo...?
Skilopata je povsem neprimerna za to funkcijo. Liberalka, levicarka,morda se kaj drugega kar ne vemo, malo morgen !
Zakaj se ti nisi prijavil za kandidaturo ?
Preberite kakšno knjigo o delovanju medijev v Sloveniji ! Vsi vse vedo in nikoli kazensko ne odgovarja . Ne želim poimensko ampak našli jih boste v rubrikah pod KAZENSKO OVADENI .
Na vprašanje, kako komentira, da je podjetje GEN-I - nekoč pod taktirko sedanjega premierja Roberta Goloba, podjetju novinarke Necezurirano Vesni Vuković plačalo več kot sto tisoč evrov....čudi me kako ni bilo ovadbe zoper omenjene ? Kje je problem ? V… ...prikaži več medijih ali pravosodju ?
Ko se levi fantje igrajo igre prestolov... atek Kučan že ve zakaj je postavil ptiče kose v gnezdo in kaj od njih pričakuje...
Se je že začelo... Kaj bomo še vse izvedeli v dneh do volitev. Pestro bo in zanimivo.
V kolikor nimaš sedaj jasne slike ,potem si zamudil glede lastne presoje .
Musarka bila si del politike... Nikoli drugega kot lapanje po bitki.... Dejanja???
Kakšne politike ? Varuh človekovih pravic ni politika !!
NAŠA BODOĆA PREDSEDNICA !
A desnjaki spet tolčete... Držte jezk za zabmi. Matrwola...
Lion007 kaj se fruhtaš, saj imate svojega /nestrankarskega/ Logarja. Pazite nanj, da se ne bo znova osmešil. Matermilo trolasto.
Logar je pravi kandidat za gozdarskega inšpektorja ....