Da karikiram, ker drugače pač ni možno razložiti te butalske scene... Janez (torej vlada, SDS, ter zdravstvena hišna stroka), so kot pijanec, ki se pelje po avtocesti v nasprotno stran in medtem benti in twita, da se v Sloveniji dogaja… ...prikaži več katastrofa, ker vsi vozijo v napačno smer, razen seveda njega in par hlapcev, ki grulijo "na zadnjem sedištu moga avta" ;))
Ja, to odraža dejansko stanje slovenskega ljudstva...
In trenutno Slovenija 15....janšisti 2....Dober rezultat za nogometno tekmo ali volitve, ovca barjanska..
Tisk je malenkost napram vsem ostalim problemom in težavam. Naj jih skrbi še teror, ki ga zganja ta reptil s svojimi primitivnimi podlasicami v uniformah in ostalo fašistično podporo.
RES je TO SE MORA KONČATI!!! Da za moj denar dela direktor STA Veselinovič kot svinja z mehom. Podpira pa ga pijani predavatelj iz Ekonomske fakultete kot predsednik UO.
Ali je razumljivo!!!
Pa sej ni nič..... . Jaz sem itak probono drugi advokat(če ga bo rabil) od Vinka Gorenaka.... . Bi se pa rad pa šel vlakca s Urško Klokočar... .Samo za Urško,"ADO GEGAJ - OKRENI MOJ BROJ( AUDIO 2002).
Da karikiram, ker drugače pač ni možno razložiti te butalske scene... Janez (torej vlada, SDS, ter zdravstvena hišna stroka), so kot pijanec, ki se pelje po avtocesti v nasprotno stran in medtem benti in twita, da se v Sloveniji dogaja… ...prikaži več katastrofa, ker vsi vozijo v napačno smer, razen seveda njega in par hlapcev, ki grulijo "na zadnjem sedištu moga avta" ;))
A ni mal zanimiv,da si pisal ob 19:17,pa imaš že 10+.
Ja, to odraža dejansko stanje slovenskega ljudstva... In trenutno Slovenija 15....janšisti 2....Dober rezultat za nogometno tekmo ali volitve, ovca barjanska..
Ne serji. Sam dobro veš, kdo stoji za temi komentarji. In novinarji oziroma socialdemokrati.
To ni zgolj nenormalno stanje, gre za smer, ki nas vodi v katastrofo. Ustavimo, dokler ne bo prepozno.!
Zdi se mi, da ima Slovenija trenutno največjega psihopata in diktatorja na čelu države a narod še kar sklonjenih glav molči in trpi.
Tisk je malenkost napram vsem ostalim problemom in težavam. Naj jih skrbi še teror, ki ga zganja ta reptil s svojimi primitivnimi podlasicami v uniformah in ostalo fašistično podporo.
Kdo je nastavil to vlado,naj jo še odstavi! Po brzom postupku! In ne mi rečt,da jih podpira večina!!!
Evropa je koncno zacutila, kar mi cutimo ze 365 dni. strah, da jih bo vodil norec pol leta.
Dobro nam kaže. Kar še čakajmo. Vsak dan bo lepši :-)))))) https://www.youtube.com/watch?v=rDNRwefyl_E&t=532s
RES je TO SE MORA KONČATI!!! Da za moj denar dela direktor STA Veselinovič kot svinja z mehom. Podpira pa ga pijani predavatelj iz Ekonomske fakultete kot predsednik UO. Ali je razumljivo!!!
NAJ EK ČIMPREJ PRIDE IN DOSLEDNO PRSVERI IN OBJAVI MEDIJSKO STANJE V SLO !!! LAŽI IN POLLAŽI DOSLEDNO SODNO PREGANJATI IN VZGOJNO KAZNOVATI !!!!!
Laž zaščitni znak levičarjev tudi v Evropi neprime več Milosaljević profesor laži seje le zmotil ker komunisti ne lažejo ampak tudi kradejo.
Pritisk na pritisk... .To so izredno močni pritiski..., samo kje??? V postelji.
Pa sej ni nič..... . Jaz sem itak probono drugi advokat(če ga bo rabil) od Vinka Gorenaka.... . Bi se pa rad pa šel vlakca s Urško Klokočar... .Samo za Urško,"ADO GEGAJ - OKRENI MOJ BROJ( AUDIO 2002).
Mednarodni tisk je objavil, kar so mu je naši levi mediji naročili in plačali.
a ti to resno?? :) vernik v janeza.
Zgaga mednarodni inštitut ha ha