Svet
57011 ogledov

Medved napadel dva pohodnika: Preživel le eden

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    mahatma2 16:08 10.junij 2025.

Na Grenlandiji je za pohodnike obvezna puška in če ne zna kdo z njo rokovati mora narediti v nekaj urah nekakšen šnel kurs ,šele potem se lahko potepa po Grenlandiji.

NickMason 09:50 11.junij 2025.

Torej kam oz. kje dobim to obvezno puško in kurs seveda,če si že omenil,tukaj v Sloveniji mislim....

mahatma2 12:15 11.junij 2025.

Nick .. Ali piše na Grenlandiji ali v Sloveniji in kolikor vemo iz otroškega vrtca Slovenija nima belih medvedov in tudi rjavih še zdaleč ne toliko kot notranjost Grenlandije upam , da je to dovolj zate in za tvoj arogantni ...prikaži večtni odgovor na moj komentar. Če pa ni , ti pa tudi bog ne pomaga , ker čudež se ne prime povsod.

NickMason 12:45 11.junij 2025.

Če je že tako ,ni članek sploh o grenlandiji,oprosti pišeš krneki pol se pa še bentiš,samo vprašal sem te ,kaj pa je narobe.Debato si obrnil na čisto drugo temo,kdo te pa razume kaj misliš,če iz lufta najdeš neko idejo.Izpadel si še bolj neumen

• irena213 17:28 10.junij 2025.

Sta prilomastila iz Gotenice?

• Kmodri_ 15:54 10.junij 2025.

Mi gremo v Egipt...tam ji ni!

• rd2dmk2 19:14 10.junij 2025.

no ko boš tam pozdavi v mojem imenu hipota.

• dare326 23:07 10.junij 2025.

@rd2... Unfortunately, extinct in Egypt today - po guglu, so pa crocksi

• Kmodri_ 23:59 10.junij 2025.

rd2dmk2, hipoti so tam le v zoo. V naravi jih prav v Egiptu ni več. So pa zelo opasni, bolj kot medvedi...tako, da če ga vidimo mu bomo od daleč pomahali....

• rd2dmk2 08:05 11.junij 2025.

in kaj rečeš zakaj sem ravno omenil povodnega konja ? zato ker je tako ljubek ? sicer pa, tud medotov in risov in volkov v sloveniji še do predkratkim (skor ) ni bilo. tako da..bog si ga vedi, kaj vse pride na pot

• Kmodri_ 22:09 11.junij 2025.

Hja, zveri, takšne in drugačne, je treba razseliti. Potem je manj verjetno, da ti prekrižajo pot...šele, če je neuspešni naj sledi odstrel...

• slavauk22 17:00 10.junij 2025.

naravna selekcija deluje.......zmaga vedno tisti ki ima premoč nad bolanim

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.