Ne bi jaz držal telefona par minut kamorli pol ure!
Vso tole svojat bi jaz na hitro pometel na smetišče zgodovine in vrata zelo trdno zaprl.
Ona misli, da s tem kaže kako je pomembna. Jok, s tem kaže vso svojo slamo v glavi, ki je ni malo.
Afriška genetika, kot oni posiljevalski umski bolnik Puff Diddy! Zato so zaoslai na nivoju plemen, kanibalizma in kopij...
Ja in? Pač pička z preveč denarja, napihnjena kot balon, kreten od babe, ampak še vedno? pomembna- za koga?
Pa še to- vsak telefon ima funkcijo "prekini"
Kje najde avtor vse te cvetke za bedne prispevke.
E3, predlagaj mu svoje utopije ;-)
Že kuj na začetku, ko se je tota ta od sonca obsijana v to kraljevo družino prislinila sem dejal, da bode z njo en sami kažin..
Ta buržoazija je vsa za pod metlo......
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ne bi jaz držal telefona par minut kamorli pol ure!
Vso tole svojat bi jaz na hitro pometel na smetišče zgodovine in vrata zelo trdno zaprl.
Ona misli, da s tem kaže kako je pomembna. Jok, s tem kaže vso svojo slamo v glavi, ki je ni malo.
Afriška genetika, kot oni posiljevalski umski bolnik Puff Diddy! Zato so zaoslai na nivoju plemen, kanibalizma in kopij...
Ja in? Pač pička z preveč denarja, napihnjena kot balon, kreten od babe, ampak še vedno? pomembna- za koga?
Pa še to- vsak telefon ima funkcijo "prekini"
Kje najde avtor vse te cvetke za bedne prispevke.
E3, predlagaj mu svoje utopije ;-)
Že kuj na začetku, ko se je tota ta od sonca obsijana v to kraljevo družino prislinila sem dejal, da bode z njo en sami kažin..
Ta buržoazija je vsa za pod metlo......
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲