Slovenija
6159 ogledov

Meja sneženja vse nižja, Slovenijo zajela hladna fronta

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    luckyss1 11:05 05.oktober 2025.

Dajte no nehat s temi neumnostmi, kot, da je konec sveta....Pri meni je na 330 m nmv. prijetnih 9 stopinj in rahlo dežuje, na vikendu, ki je 700 metrov višje pa na kameri vidim, da tudi nič ne sneguje...Naslednji članek ...prikaži več bo že vseboval besedi polarno in sibirsko...Res vam ni pomoči..:)

• munja 12:39 05.oktober 2025.

Jaz se pa strinjam, da napovejo slabše vreme, pa je potem boljše. Nič ni narobe s tem. Boljše, kot obratno.

luckyss1 12:50 05.oktober 2025.

In potem se zgodi kot ob nedavnih katastrofalnih poplavah...Prej rdeča opozorila za vsako nevihto in možnost toče in potem nihče ni resno jemal tistega opozorila ob poplavah...Marsikdo bi se ustrezneje pripravil, če bi rdeče opozorilo bilo prej izjema kot pravilo...

• munja 14:51 05.oktober 2025.

Hja, za to so pa ljudje sami krivi. Vsako opozorilo je treba jemati resno.

• ferdopis59 11:31 05.oktober 2025.

Zakonsko bi prepovedal, da mediji delajo vremensko paniko. Če se človek odpravi na pot mora računati tudi s tem, da ga lahko preseneti vreme in dogotki na poti.

• munja 12:40 05.oktober 2025.

Ti si bedak. Ljudje NIČ NE GLEDAJO VREMENA IN HODIJO BREZGLAVO V HRIBE, NIČ NE PREDVIDEVAJO, MI PA PLAČUJEMO NJIHOVE NEUMNOSTI!!!!!!!!!!!!!

• ferdopis59 13:40 08.oktober 2025.

munja, dobro si pogleg naslov. Na katro potenco je naslov????

JozeBiscak96 12:19 05.oktober 2025.

TO JE PRIVAT HIŠA S PRIVAT ZEMLJIŠČEM!! KZ-1 IN 36. ČLEN USTAVE RS!

Garancija 11:15 05.oktober 2025.

Ja nič nisem dobil alarma na mobitel,aja bo šele ob 4ih

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.