Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 9.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Zapis, ki skuša pozitivno bildati YU. Jugoslovanke so bile edino bosanske muslimanke, ki niso vedele kaj so in so se izrekale za jugo. V Trst smo hodili, ker so komunisti vse omejevali in tako dobro vodili državo, da ničesar nismo… ...prikaži več imeli. Nosili pa nismo allstark, pač pa ponaredke Superga in od tod splošno ime superge za športno obut
Nismo nosili Allstars, ampak Startas
Tisti kateri so imeli moznost so nosili olstarke a ostali statasice
Sem že mislil, da slavne Borasane!
Pri nas ni bilo Jugoslovank, pri nas so BILE SLOVENKE.
Če bi Melania res kaj dala nase, bi si nataknila gumijaste sandale (opanke) Jugoplastika, ali pa vsaj kopijo v izvedbi modnega giganta Gucci.
Neumen naslov: Jugoslovanke ne obstajajo, razen če se je katera nevednica sama tako opredelila!
Državljanstvo je bilo, narodnost pa ne!
Jugoslovani smo bili vsi zaradi države Jugoslavije, republike pa so se ločile po narodnosti.
Melania je deležna vedno večjih kritik. Njen okus za oblačenje pa mnoge prepriča.
Spet imaš zraven svoj kljun!
Endrekač najbolj zoprn vsesralec po netu poleg diete, seveda.
A melani hodi s flaško na wc tudi?tako,nostalgično,namest wc papirja?
Ko j.......jugoslovanke.živele slovenke.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 9.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Zapis, ki skuša pozitivno bildati YU. Jugoslovanke so bile edino bosanske muslimanke, ki niso vedele kaj so in so se izrekale za jugo. V Trst smo hodili, ker so komunisti vse omejevali in tako dobro vodili državo, da ničesar nismo… ...prikaži več imeli. Nosili pa nismo allstark, pač pa ponaredke Superga in od tod splošno ime superge za športno obut