Slovenija
128 ogledov

Melaniina Slovenija postala ena najbolj vročih turističnih destinacij

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 23:22 17.avgust 2016.

    Evo me kritika. Zelim si anonimne domovine z organsko rastjo turizma zaradi vecanja ponujene kvalitete storitve. od ust do ust. kot svetovna destinacija te caka dvoje. Neselektivni turisti in pa večja prepoznavnost, ki za varnost in tveganje države pred terorizmom ...prikaži več ni najboljsa popotnica. Da se razumemo. Ljubljana je rezultat doslednega promocijskega dela. Dobrih vin, hrane, zanimivih nocitev, prepoznavnost preko sportnikov in delno politike. Ne zelim si pa, da bi postali Firence, pariz in podobne destinacije. s tem nazivom prihajajo tudi problematicni turisti.

  • bine.prelesnik 20:26 17.avgust 2016.

    Nisem mislil na njene zasluge: Hočem povedati, da če je kaj pozitivnega napisano, se vedno najde kdo, ki mu to ne paše, ali pa kritizira do onemoglosti.

  • Žurnalček 20:34 17.avgust 2016.

    V USA je sekunda reklame tudi 1.000.000 $ v Orange Bowlin za vse ostale države sveta. u , predvolilna kampanija pa traja že pol leta in hotel ne hotel Slovenija je zraven , sploh pa ko si USA novinarji trudijo ...prikaži večo , da gledalcem pokažejo skoraj , kakšen parket so imeli njeni v Sevnici. Drugače pa Amerikance , boli klinac za Slovenijo , boli jih tudi za komplet zemljepis . Reklama , ki jo je nehote naredila Sloveniji , je NEPRECENLJIVA , če jo želimo izraziti v denarju, zato bi si zaslužila, kar nekaj od naše države, najprej spoštovanja .

  • Janez_53 00:21 18.avgust 2016.

    Težko bi se strinjal s tem, da si Melanija zasluži "spoštovanje od naše države", saj jo je vendar zatajila in se izrekla za Avstrijko! Šele pozneje je "priznala", da je iz Slovenije, ob tem pa še kar naprej lagala o ...prikaži več karieri svojih staršev, o svoji izobrazbi, polbratu itd. itd. Osebno nimam nič proti njej, ampak ljudi s takšnim karakterjem pač ne cenim, pa če so še na tako visokih položajih.

  • Janez_53 19:58 17.avgust 2016.

    Menda ja ne misliš, da ima Melanija pri tem kaj zaslug? Slovenija je s svojim trudom in razvojem postala zanimiva za turiste.

  • allstarr111 20:19 17.avgust 2016.

    sam je res, ne vem kok ma ona pri tem a verjetno nekaj tudi, ampak opažam da zvečer v LJ stara in center pa še kje bi se najdlo, ma nimaš km stopt tok folka da za znort, odkar pa ...prikaži več ni prometa v mestu pa sploh poln turistov kr fajn se mal pomešat mednjih :)

  • bine.prelesnik 19:13 17.avgust 2016.

    Sedaj pa samo čakam pametnjakoviče, da bodo vse to, kar je napisano popljuvali. Po stari slovenski navadi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.