Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko… ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... To je tistoo, kar počnem .
........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com
Le kaj je ljudstvo razmišljalo, da so ga izvolili. Temu teletu tako velike velesile, kot je Amerika, ne bi smeli dati v tace. Še naš pokojni Ivek bi s svojo Marjeto naredil manj škode, kot je bo ta antipatični kreten.
Ne more se ločiti brez pristanka Trumpa, razen, če drugače odloči sodišče. Deportirana ali ne, v vsakem primeru bi sin ostal v ZDA, ona pa kelnarca v bifeju v Sevnici.
Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko… ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... To je tistoo, kar počnem . ........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com
Ta Trampus je res vhunec svetovnega kretena, katerega dvomim, če bo še kdo prekosal.
Le kaj je ljudstvo razmišljalo, da so ga izvolili. Temu teletu tako velike velesile, kot je Amerika, ne bi smeli dati v tace. Še naš pokojni Ivek bi s svojo Marjeto naredil manj škode, kot je bo ta antipatični kreten.
Trumpl je še večji idiot,kot pa propadli plešasti fasader z diplomo univerze Prishtinë!
Križar... preklicujem prej napisano o Trampu - ti ga prekašaš v vseh merilih.
hitler
popolnoma nepomembna informacija za nas, popolnoma, čeprav je gospa slovenka, pa kaj
Bedarija, ki si ne zsluži pozonosti.
Ne more se ločiti brez pristanka Trumpa, razen, če drugače odloči sodišče. Deportirana ali ne, v vsakem primeru bi sin ostal v ZDA, ona pa kelnarca v bifeju v Sevnici.