Slovenija
2224 ogledov

Mengeški gasilci razkrili podrobnosti prejetega denarja

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 19:51 07.december 2023.

    Občudujem radodarnost ljudi, ki so prispevali take zneske. Istočasno pa se sprašujem, kaj je z ostalimi gasilci ter drugimi prostovoljci , ki so dali ure in ure ter dneve in dneve svojega prostovoljnega dela kot pomoč pri odpravi posledic naravnih ...prikaži več ujem ! Pri ostalih ni bilo toliko medijskega pompa in očitno zaradi tega ne bodo dobili nič, v primerjavi s tem gasilcem, katerega slika je zaokrožila po medijih. Se medijem ne zdi ta pristop rahlo diskriminatoren ?

  • Avatar Leon
    Leon 06:16 08.december 2023.

    Cela zgodba je drugačna kot so jo napisali mediji. Nobenih prostovoljnih prispevkov na TRR . Kdor potrebuje pomoč mu pridem pomagat !

  • pulse 21:10 07.december 2023.

    Ko bo porabil zadnji evro, bo videl, da nima več nobenih prijateljev in sorodnikov, ki jih je zapustil... takrat bo verjetno vse to prišlo za njim... zdaj pa ga je premamil denar... teh 350.000€ bo hitro porabil... eno stanovanje in ...prikaži več en dober avto in bo denarnica prazna...

  • leonardo 07:07 08.december 2023.

    Berem komentarje na 24 ur. Tam se vidi kakšni ljudje komentirajo. Prepričan sem, da tisti, ki najbolj udriha čez tega človeka ni doniral niti evra.l Ja, ostal je brez doma, tako in drugače. Nekdo je napisal, da mu bo karma ...prikaži več povrnila. Ja prijatelj, mu je že in to v najboljši možni meri. Sam sem doniral 50 evrov in prav je, da jih je dobil.

    • Avatar Ajda Virant
      ajda0 07:21 08.december 2023.

      aja, sedaj bo vsak ločenec zbiral donacije na podlagi vremena ? A ti misliš da njegovi gasilski kolegi niso utrpeli škode doma? Kaj pa vsi tisti ki so ostali brez hiše, avta, garaže, skednja, traktorja...mnogo huje je prizadelo na tisoče ...prikaži več družin, kot je tale ločeni možakar. Ne on si ne zasluži da je v gasilski zvezi še prijavljen.

    • leonardo 10:16 08.december 2023.

      vsi tisti bodo dobili kar nekaj denarja od države. Ne bodi zavistna. Zaradi tvojega poklica bi predvideval, da si nekako boljša po srcu kot vsi zavidneži po forumih! Sicer pa, kako pa veš, da je ta ločenec, ločen po njegovi ...prikaži več krivdi? To naj sploh ne bi smelo biti vzrok za prejeti denar. Si tudi ti ločena in sedaj svoj gnev stresaš nanj?

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:02 08.december 2023.

    Tudi jaz sem donirala. Ker je gasilec Samo v TVkamero povedal, da mu je uničilo dom ! se je pa izkazalo, da to ni njegov dom, ampak od bivše žene in njene družine. Samopromocija s politiki na terenu, je obrodila ...prikaži več sadove ! Zakaj se počutim prevarano ? Zato ker v času poplav to ni bil njegov dom,saj ga je zapustil že pred poplavami. Tale gasilec Samo je nedvomno brihtol, a potopil je svoje ime.

    • leonardo 07:12 08.december 2023.

      Ajda, ali naj bi v kamero jamral, da je ostal brez doma in partnerke / posledično tudi od otrok/ in da nima kam iti? Naj bi jamral, da tudi v poplavljeno bajto ne more več, ker so ga brcnili v rit?

    • Naklonsky 09:07 08.december 2023.

      Hja, do sedaj sem vedno doniral, tokrat tudi za poplave… in po teh poplavah sem se odločil, da NIKOLI ne bom več doniral nikomur, zlasti pa ne nekim in raznim ‘dobrodelnim’ organizacijam. Razen tistim, ki jih osebno poznam ali spoznam ...prikaži večm - denar v roke! Konec!

  • izy25 07:34 08.december 2023.

    Pomen prostovoljstva (primer plačil za Zajca) je razvrednoten, če nekdo prostovoljcu plača.

  • Luksi 00:29 08.december 2023.

    Me pa zanima, kdo je v namen napisal žena Sandija Zajca...

    • Avatar Ajda Virant
      ajda0 07:14 08.december 2023.

      jaz nisem donirala denarja da si bo gasilec Samo kupil novo stanovanje, ker se je ločil z ženo in izselil iz njene poplavljene hiše ! Vsi smo donirali, ker je rekel v kamero, da mu je poplavilo njegov dom ! ...prikaži več Kaj ne razumeš ? Manipulacije za dosego cilja ?

    • Luksi 08:48 08.december 2023.

      Ne, ne razumem. Jaz sem tudi doniral, sicer drobiž, ampak vseeno, napisal sem za Sandija Zajca in bi rad, da on dejansko to dobi. Res je vse zmanipuliral, ampak kar sem napisal sem napisal. Konec koncev lahko po tvoje nekdo ...prikaži več preusmeri sredstva tudi, ko plačaš nek račun...

  • kapljač 19:53 07.december 2023.

    Ukinit prostovoljna gasilska društva . Pod kožo smo vsi enaki .

    • scream 21:17 07.december 2023.

      seveda, ko ti bo pa jutri mačka splezala na streho, boš pa takoj 112 klical......še en radikalni liberalec, ki mu je bilo v življenju prizanešeno. Ti ne privoščim, ampak ko boš pa iskal pomoč, bomo pa vsi krivi, zakaj ti ...prikaži več gasilci niso 1 minuto po pozivu obrisal rit, ko te je začela pečt

    • kapljač 23:08 10.januar 2024.

      Screm kaj ti naj pri tvojih izkušnjah? Ti vsaj niso cev potisnili v anus ? Bi morali.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.