Črn humor: tehnologija avtomobila te sili, da preusmerjaš pozornost iz ceste na megalomanske zaslone, policaj pa te kaznuje, če gledaš na mobi !
To bo res avto,ki ga bodo v Sloveniji kupile širše množice.....
Ne noter ne zunaj mi ni všeč...ajde mercedes ne se tok pačit več z tem krivljenjem pločevine...ker gre vse skupej že malo preveč v čudno smer
Pa dejte že enkrat zakon spremenit. Ne vem, kaj se tako obirate. 😡 😡 😡
Oblikovalec interierja jim je ocitno pobegnil in potem so nekaj na hitro zmetali skupaj in dobili kar so dobili
Jaz bi naročil kar dva, če je mogoče? Sigurno bodo šli za med.
Pameten avto ......za neumne ljudi. Če voznik ni sposoben upravljati stroja , pač stroj upravlja voznika
Ne zakonov spremenit, pa bo Daimler u rit. 👍👍👍
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Črn humor: tehnologija avtomobila te sili, da preusmerjaš pozornost iz ceste na megalomanske zaslone, policaj pa te kaznuje, če gledaš na mobi !
To bo res avto,ki ga bodo v Sloveniji kupile širše množice.....
Ne noter ne zunaj mi ni všeč...ajde mercedes ne se tok pačit več z tem krivljenjem pločevine...ker gre vse skupej že malo preveč v čudno smer
Pa dejte že enkrat zakon spremenit. Ne vem, kaj se tako obirate. 😡 😡 😡
Oblikovalec interierja jim je ocitno pobegnil in potem so nekaj na hitro zmetali skupaj in dobili kar so dobili
Jaz bi naročil kar dva, če je mogoče? Sigurno bodo šli za med.
Pameten avto ......za neumne ljudi. Če voznik ni sposoben upravljati stroja , pač stroj upravlja voznika
Ne zakonov spremenit, pa bo Daimler u rit. 👍👍👍