V svoji veterinarski karieri sem videl že marsikaj . Govedo se lahko že v hlevu poškoduje in si na primer zlomi nogo. Ker govedo ne gre k doktorju po mavec , gre seveda v zakol.Videl sem že govedo z već… ...prikaži večć zlomi. Seveda je bolno, vendar se njegove muke skrajša z takojšnjim zakolom.
In vi vegetarjanci in visokoizobraženi novinarji iz nekaj krav ali biki s polomljenimi nogami naredite iz tega svetovno senzacijo. Če želite govedu pomagati nehajte jesti meso in manj se bo klalo.
Tisto sranje s Celjskimi mesninami in njihovim mesom z vsebnostjo stekla , ste pa hitro umaknili. In to že drugič v tednu dni. Ali bo padel kakšen pršut uredništvu?
Ta žvaruna se pridno papca v (zasebnih) domovih starejših, bolnicah, delavskih menzah, gostilnah za dopoldanske malice itd. Ta teden je bila kar dvakrat na jedilniku ogabna, faširana, smrdljiva masa, enkrat v obliki mlete pečenke, drugič v klobasi, iz katere se… ...prikaži več cedi gost, rumen loj, obakrat enakega, ogabnega, nedoločenega okusa, po katerem se "pha" še celo popoldne. Izgleda, da se mudi zaloge potrošiti še pred prihodom inšpekcije.
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
HE HE se dogaja ne točno tako ampak podobno in tudi v perutninski industriji kjer je še slabše. Za 500€ na mesec dodatka tudi inšpektor zamiži.
V svoji veterinarski karieri sem videl že marsikaj . Govedo se lahko že v hlevu poškoduje in si na primer zlomi nogo. Ker govedo ne gre k doktorju po mavec , gre seveda v zakol.Videl sem že govedo z već… ...prikaži večć zlomi. Seveda je bolno, vendar se njegove muke skrajša z takojšnjim zakolom. In vi vegetarjanci in visokoizobraženi novinarji iz nekaj krav ali biki s polomljenimi nogami naredite iz tega svetovno senzacijo. Če želite govedu pomagati nehajte jesti meso in manj se bo klalo.
Tisto sranje s Celjskimi mesninami in njihovim mesom z vsebnostjo stekla , ste pa hitro umaknili. In to že drugič v tednu dni. Ali bo padel kakšen pršut uredništvu?
Ta žvaruna se pridno papca v (zasebnih) domovih starejših, bolnicah, delavskih menzah, gostilnah za dopoldanske malice itd. Ta teden je bila kar dvakrat na jedilniku ogabna, faširana, smrdljiva masa, enkrat v obliki mlete pečenke, drugič v klobasi, iz katere se… ...prikaži več cedi gost, rumen loj, obakrat enakega, ogabnega, nedoločenega okusa, po katerem se "pha" še celo popoldne. Izgleda, da se mudi zaloge potrošiti še pred prihodom inšpekcije.