Moje blesarije 🤣🤣🤣🤣🤣 pravkar si dokazal, da si vecji imbecil kot sem mislil. Ni problema piki, lahko se naprej verjames, da je Zemlja ploščata. Pa pazi, da ne bos sel preblizu roba. Lahko dol pades. 🤣🤣
Btw, usacigan, guglanje je sinonim za iskanje virov. To so lahko uradni in drugi resni viri, kjer boš našel, morje virov, ki ti bodo povedali vse o insceniranih državnih udarih v režiji CIE, tudi ob asistenci Mosada. Lahko pa se… ...prikaži več se naprej izobražuješ na tiktoku in nam dokazuješ svojo ignoranco. Izbira je tvoja.
Gnoj klump se povsod meša.upam da se amerika razpade tako kot rusija.muslimanom pa želim,da se čimprej rešijo verskih fanatikov.poudarjam fanatikov ne vernikov.
Samo na Nori24tv pa novica, Da je bila v Ameriki voznica sama kriva smrti, ker je zapeljala med ICE policijste. Vsemu svetu objavljen posnetek dogodka ampak to bedniki v Janševem mediju vidijo popolnoma drugače. Za boga miloga in oni so… ...prikaži več tisti, ki zagovarjajo resnico..
Gorijo.... v režiji Mosada in CIE
To pišeš kot goreč islamist?
Usacigan, to pisem kot nekdo, ki za razliko od tebe ve, koliko dreka so zidi in muriji namesali po svetu. Imas telefon in guglaj.
Ja seveda, da guglam tvoje blesarije. Mosad FTW!
Moje blesarije 🤣🤣🤣🤣🤣 pravkar si dokazal, da si vecji imbecil kot sem mislil. Ni problema piki, lahko se naprej verjames, da je Zemlja ploščata. Pa pazi, da ne bos sel preblizu roba. Lahko dol pades. 🤣🤣
Btw, usacigan, guglanje je sinonim za iskanje virov. To so lahko uradni in drugi resni viri, kjer boš našel, morje virov, ki ti bodo povedali vse o insceniranih državnih udarih v režiji CIE, tudi ob asistenci Mosada. Lahko pa se… ...prikaži več se naprej izobražuješ na tiktoku in nam dokazuješ svojo ignoranco. Izbira je tvoja.
usagichan si se profil zamenjal, da ležje zdraviš janišistične frustracije..
Pr nas se bo začelo z kolesi😁
Končno.
Morda začetek nekaj novega. Ker nekateri mislite, da ste na pravi strani demokracije..
Gnoj klump se povsod meša.upam da se amerika razpade tako kot rusija.muslimanom pa želim,da se čimprej rešijo verskih fanatikov.poudarjam fanatikov ne vernikov.
Očitno se tak sistem rušenja oblasti še vedno obnese. Se sploh kdaj in kje ne bo?
Ja Ameriški imperijalisti takšno rušenje dobro obvladajo..
NA RTV niti pikice o tem. Strah naših levičarjev je ogromen. Na dan bo prišlo kje so konačale provizije od oprane Iranske miljarde.
Samo na Nori24tv pa novica, Da je bila v Ameriki voznica sama kriva smrti, ker je zapeljala med ICE policijste. Vsemu svetu objavljen posnetek dogodka ampak to bedniki v Janševem mediju vidijo popolnoma drugače. Za boga miloga in oni so… ...prikaži več tisti, ki zagovarjajo resnico..
Pa 3enter si pa super razgledan, kako šimfaš potem pa tajno vse prezijaš. A si iz agencije?
V Nizozemski se tudi dogaja ulica pa to domačim medijem ni vredno omenjati. Pišejo tisto, kar jim zahodna cenzura dopušča..
Grad gori, grof beži…
Še titek s postrani prišvasano glavo v Velenkovci se vam smeji - bumbarji so vas naredili Saj ste opazili da so mu glavco postrani prišvasali