Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
WhatsApp: +228 90 44 79 15
in cepivo je varno ter učinkovito....blablabla....hej, pa saj nimamo (še) vsi svoje pameti v 'pametnem' telefonu! Spremembe so, kdo pa je kriv za to, bomo pa še izvedeli. Čez kakih 50 let. Če. A krave zagotovo niso. Prej pravoverne gnide… ...prikaži veče na dveh nogah, vojni ščuvači in branilci evropskih 'vrednot'. Še pomnimo, koliko časa smo razgaljali nekdaj jugoslovanske 'vrednote'?
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com WhatsApp: +228 90 44 79 15
in cepivo je varno ter učinkovito....blablabla....hej, pa saj nimamo (še) vsi svoje pameti v 'pametnem' telefonu! Spremembe so, kdo pa je kriv za to, bomo pa še izvedeli. Čez kakih 50 let. Če. A krave zagotovo niso. Prej pravoverne gnide… ...prikaži veče na dveh nogah, vojni ščuvači in branilci evropskih 'vrednot'. Še pomnimo, koliko časa smo razgaljali nekdaj jugoslovanske 'vrednote'?