Šport /sport/kolesarstvo
9006 ogledov

Primerjava Rogliča in Pogačarja: "Tadej je večji plejboj"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Zora 12:29 27.september 2024.

Dveh oseb se ne da primerjati. Vsak zase je svoj potencial. Primoz je bil prvi, ki si je upal priti na vrh. Je resna oseba. Zna uravnovesiti delo in druzino. Nič ne skriva. Tadej pa je otrok, ki se še ...prikaži večše igra. Ne vemo, kako bo , ko bo odrastel, to bomo še videli. Jaz ne navijam za nikogar, sem pa vedno v skrbeh za oba, da se jima kaj ne bi zgodilo.

luckyss1 08:57 27.september 2024.

Roglič je bil in bo očitno ostal za "stroko" avtsajder...Ni namreč vozil kolesa "preden je shodil" kot ostali vrhunski kolesarji...On je dokaj pozno prešel iz skokov kolesarstvo in jih vse pošolal...Trener državne reprezentance takrat ga je celo vprašal "če se ...prikaži veče zajebava", ko mu je Primož omenil, da bi rad resno treniral.. Vsekakor je fenomen, ki ga ne bo nihče razvrednotil...Če nastopata Tadej in Primož na isti dirki, vedno navijam za Primoža...

• Lana Kunc 11:46 30.september 2024.

Primož je bil prvi, ki je popeljal Slovensko kolesarstvo do tukaj kjer smo sedaj. Pogačar je veliko mlajši in če bi bil malo bolj ljudski bi tudi bil bolj priljubljen. Za zmago mu seveda čestitam, ker je res odpeljal super, ...prikaži več vendar pa še vedno bolj navijam za Primoža. Sta pa res oba skupaj dober par. Srečno obema na preostalih dirkah.

• munja 22:07 27.september 2024.

Jaz navijam za oba, ampak če zmaga Primož, sem nekako bolj vesel in mu bolj privoščim, ker smatram, da se mora tudi glede na razliko v letih, veliko bolj potrudit in dat res vse od sebe, da doseže dober rezultat ...prikaži več oz. zmago. Sicer sta mi oba simpatična, sta pa po karakterju zelo različna.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.