Magazin /magazin/vip
18474 ogledov

Miha Brajnik:  "Vse moje prošnje so naletele na gluha ušesa"

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 12:56 09.februar 2018.

    Pri vseh slovenskih šovih je zanimivo to,da nobenega od njih ne speljejo do konca tako, da bi bili sodelujoči plačani ali nagrajeni skladno s pogodbami,dogovori ali obljubami.Kot kaže je ta "wik.." sestavni element vsakega šova,da se o njem govori še ...prikaži več mesece po tem.Ovce najprej gledajo TV, nato se zgražajo nad prireditelji zaradi nategovanja sodelujočih, ob novi sezoni pa zopet sami sebi dokažejo da so ovce. Paradoks tega je v tem, da so kljub tako velikemu številu ovc, gmajne še vedno zaraščene?

  • mižimaži 11:17 09.februar 2018.

    odkar se je začela v državno televizijo mešat srbska-ćefurska produkcija...gre vse zlo hitr v 3 piz***e materine...

  • Avatar praufo
    praufo 13:49 09.februar 2018.

    pozabil sem pa napisat g. Brajniku, vsaka čast in pohvala njegovemu trudu in delu

  • Avatar praufo
    praufo 13:47 09.februar 2018.

    planet tv naj bi bil v lasti telekoma, ki je v večinski državni lasti ... to produkcijo naj prodajo komur hočejo, magari čefurjem ... in planet tv naj bo program prosto na trgu in naj ga gleda kdor hoče in ...prikaži večin ne v programskih shemah operaterjev, dokler bo tako se bodo pa seveda lahko norca bril, ... ampak nova vlada bo to morala spremenit

  • Dušan Jakič 14:11 09.februar 2018.

    Planet TV je skropucalo od medija - njihov odnost do delavcev in zunanjih sodelavcev pa ogaben. So redni neplačniki, izsiljujejo z pogodbami, ki jih podaljšujejo iz meseca v mesec... Uglavnem, to kar je na ekranu ( g0vn0) je tudi tam ...prikaži več fizično prisotno. Finale BLS pa je bil najslabša oddaja v živo kar sem jim bil priča od leta 1991.

  • tomaz 14:23 09.februar 2018.

    Medijska zakonodaja je daleč za časom, zato pa je tako kot je. Cel kup nekih TV hiš , ki ne morejo preživeti na trgu, še posebno, ker jim nacionalka predstavlja nelojalno konkurenco pri oglaševanju. Nekaj zaslužka še poberejo kablarji z ...prikaži večarji z reklamiranjem v tujih programih, ki jih prenašajo v svojih sistemih, nekaj pa net. To je tudi vzrok, da se potem štrika pri izplačilih in na nek način rešuje izgubo, tudi z manipulacijami. Šefi pa tako kot povsod poskrbijo najprej za svoje plače,

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.