Kučan je enak kot naša kompletna tranzicijska levica. Na oblasti je lahko vsak, samo Janša ne. Glede Hrvatov jaz ne bi oviral šengna. Glede meje pa bi obdržal staro stanje pred arbitražo in s sosedi pa zamrznil pogovore o tej… ...prikaži večj temi o tej temi s pripombo, da čas še ni dozorel.
Kaj ni človek že v penziji? Kaj se meša potem v politiko? Kdo je populist je vsaj v njegovem primeru samo stvar zornega kota. Zaenkrat njegova opcija Sloveniji ne omogoča napredka. Noben sistem ne deluje več. Potrebno bo kaj novega.
aj to un milan, k mu baba piškote peče, pa če kdo pride naokol kakšno knjigo zažgat prnese čaj ... aja , to je ta milan ... po mojem more bit že kar star
" Milan Kučan: "Na slovensko politično sceno prihajajo populisti" "
Zadnji čas je da odidete pogrebci drugorazrednih državljanov ukradene globoke države !
kdo pa je to milan kućan, jest prvič slišim zanj, nekam star zgleda, a je to kakšen modrijan, mislen ne član skupine ampak je moder ... ja vse je možno ... ima lepe bele lase, pa lepe plave očke, samo… ...prikaži več še brada mu manjka, pa bi bil popoln ... modrec
Največji politični populist je ŽIDAN......pa še tupi je...
In njegova ljubljenca Alenka in Miro.
Domov naj gre stric!
Bolje bi bilo, da bi bil tiho in uzival v visoki penziji.
komentatorji .to ni Nova24 ur
Kučan je enak kot naša kompletna tranzicijska levica. Na oblasti je lahko vsak, samo Janša ne. Glede Hrvatov jaz ne bi oviral šengna. Glede meje pa bi obdržal staro stanje pred arbitražo in s sosedi pa zamrznil pogovore o tej… ...prikaži večj temi o tej temi s pripombo, da čas še ni dozorel.
Janša in Kučan sta soodgovorna za stanje v državi . Zakaj ju nihče ne obtoži ?
Bedak
Kaj ni človek že v penziji? Kaj se meša potem v politiko? Kdo je populist je vsaj v njegovem primeru samo stvar zornega kota. Zaenkrat njegova opcija Sloveniji ne omogoča napredka. Noben sistem ne deluje več. Potrebno bo kaj novega.
Zakaj hudiča pa se ti mešaš? Zaenkrat še v Sloveniji lahko vsak pove svoje mnenje. Eni ga upajo izraziti javno, drugi pa le pod izmišljenim imenom.
aj to un milan, k mu baba piškote peče, pa če kdo pride naokol kakšno knjigo zažgat prnese čaj ... aja , to je ta milan ... po mojem more bit že kar star
Se kućanović oglaša, vesel, ker mu bode šla enormna penzija, v februarju, za 3.5 % GOR...
" Milan Kučan: "Na slovensko politično sceno prihajajo populisti" " Zadnji čas je da odidete pogrebci drugorazrednih državljanov ukradene globoke države !
kdo pa je to milan kućan, jest prvič slišim zanj, nekam star zgleda, a je to kakšen modrijan, mislen ne član skupine ampak je moder ... ja vse je možno ... ima lepe bele lase, pa lepe plave očke, samo… ...prikaži več še brada mu manjka, pa bi bil popoln ... modrec
Kako forumski naciji skočijo v luft, ko jim stric Milan pokaže ogledalo :) Neprecenljivo.
kdo pa je to milan, a je on kakšen modrec, al modrijan, al kaj je sploh on, enkrat sem že slišal za enga milana, pa ne vem če je ta prav
Pameten človek. Če Hrvate blokiramo v Schengen, bodo odprli svoje meje in naredili avtocesto za begunce do Slovenije.
Schengen ti ni ravno poznan !