V vsakem zakonu , ko STAR DEC vzame 20 let mlajšo , pride do nasilja v družini , ko STAR DEC ne more več dvigent Q . Pol je pa žena kriva , če hoče imeti normalno seksualno življenje še naprej
Tudi če ne bi prebral kar sem pravkar, si o njemu nisem imel nikoli dobrega mnenja. Na njegovem bi bil raje tiho, ker se bo še več gnojnice polilo po njem.Če je ženska vse to prestajala je pa res dolgo… ...prikaži več zdržala. Otroka ga bosta imela vse življenje res v lepem spominu. Ampak takšnemu osebku je verjetno vse to malo mar.
Se strinjam z napisanim. Meni se je zdel vedno nastopaško pokroviteljski in zelo antipatičen. Ne bom pa presenečen, če bo sodni zbor imel o tem drugačno mnenje.
Tipa je treba z motorno gozdarsko žago z dolgim rezilom pod nujno kastrirat, abkantat le kako je ta golazen, ...... ,
Naj se kaj, o totem produktu, fpraša njegova otroka iz prvega zakona !!!
Tega tipa ne mara nihče in samo čudim se, kakšen želodec je morala imeti tale gospa, da se je z njim sploh spečala ... Tip je res bljak.
Gliha skup štriha.
Saj je isto naredil z ženo in otroci iz prejšnjega zakona, zgodba se ponavlja.
Kaj mu bo ves ta denar, če ga nobeden ne mara... Sicer mi pa dol visi za te ljudi.
BMK za njih
Ja,lakomnost in ošabnost sta zvesti spremljevalki sintetičnih milijonarjev......
Ogaben je!!!
V vsakem zakonu , ko STAR DEC vzame 20 let mlajšo , pride do nasilja v družini , ko STAR DEC ne more več dvigent Q . Pol je pa žena kriva , če hoče imeti normalno seksualno življenje še naprej
Noben nič boljši. Oba imata svojo ego trip zgodovino, zato sta bila tudi skupaj, dokler nista zatajila-potonila vsak pri sebi.
Tudi če ne bi prebral kar sem pravkar, si o njemu nisem imel nikoli dobrega mnenja. Na njegovem bi bil raje tiho, ker se bo še več gnojnice polilo po njem.Če je ženska vse to prestajala je pa res dolgo… ...prikaži več zdržala. Otroka ga bosta imela vse življenje res v lepem spominu. Ampak takšnemu osebku je verjetno vse to malo mar.
Se strinjam z napisanim. Meni se je zdel vedno nastopaško pokroviteljski in zelo antipatičen. Ne bom pa presenečen, če bo sodni zbor imel o tem drugačno mnenje.
Bedak na KUB. In zelo antipatičen!!!!
Po prebranem bi se človek težko postavil samo na eno stran. Po moje sta kar vsak svojega denarja vredna.
CVIKL 5 IN JERCA 5 na 1919
Antipatična in prepotentna oba.