Neeeeeeeeeeeeeeee
ahahahahahahaha, joooj, radikalci...
Po mojem mnenju je primeren za predednika humoristične revije.
Please, don't. Rethink.
frizure si nezna zrihtati,kaj šele obrvi...da ne govorimo o opravljanju dela predsednika!! kaka šala...jaz bom svojega peseka kandidiral..
Milan Zver za predsednika države je zelo pametna odločitev.
Tale Ivan pa res hoče imeti vse v svoji oblasti. Kaj je bilo tisto, kdo so že komunajzerji, kdo hoče biti vedno na oblasti in imeti vse pod nadzorom?
No še en kandidat iz SDS, ki bo poražen. Seveda samo rezultatsko, ni pa rečeno, da ne bo predsednik, saj Janša že zna zrihtat tako , da bo prav.
desnica z zverjo na čelu...ja Slika Slovenije....no verjetno nam bo bolje???
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Neeeeeeeeeeeeeeee
ahahahahahahaha, joooj, radikalci...
Po mojem mnenju je primeren za predednika humoristične revije.
Please, don't. Rethink.
frizure si nezna zrihtati,kaj šele obrvi...da ne govorimo o opravljanju dela predsednika!! kaka šala...jaz bom svojega peseka kandidiral..
Milan Zver za predsednika države je zelo pametna odločitev.
Tale Ivan pa res hoče imeti vse v svoji oblasti. Kaj je bilo tisto, kdo so že komunajzerji, kdo hoče biti vedno na oblasti in imeti vse pod nadzorom?
No še en kandidat iz SDS, ki bo poražen. Seveda samo rezultatsko, ni pa rečeno, da ne bo predsednik, saj Janša že zna zrihtat tako , da bo prav.
desnica z zverjo na čelu...ja Slika Slovenije....no verjetno nam bo bolje???