Slovenija
21981 ogledov

Minister besen na direktorja doma v Ljutomeru

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 11:52 21.april 2020.

    Minister ostro nad dom v Ljutomeru.....Ali minister ne pozna težav v Domovih za starostnike ? Najprej naj se prepriča v kakšnem stanju so glede zasedenosti in osebja ,ki jih oskrbuje ! Ne gre samo za Ljutomer ! Povsod je enako ...prikaži večo .Nepokretne osebe na oddelku hrani ena oseba ! Torej za 6 oseb naj bi hranjenje trajalo eno uro ,če vzamemo 10 minut za prežvekovanje ene osebe . Negovalka mora to opraviti v 15 minutah . Ne želite si ,da vas bodo kdaj tako hranili .

    • jezero 16:39 21.april 2020.

      V Piranu so dobro vedeli, zakaj Gantarja niso hoteli izvoliti za župana! Za ministra je pa dober.

  • johan12 12:47 21.april 2020.

    Statistika umrlih danes; 77-65 =12. Gospod minister pa saj praktično sploh nimamo Co-vida pri nas. Malo da gojite po domovih da lahko zadržujete paniko med ljudmi in kupujete neprimerno opremo za velikanska preplačila. Ne vem zakaj težje obolel niste zdravili ...prikaži več v bolnišnici? A se samo meni sanja DESUS skrb za upokojence? Groza in gnus.

  • jezero 16:25 21.april 2020.

    Res je; vse v Sloveniji je blef in nastopaštvo z ustrahovanji seveda. V domovih ostarelih, kjer pa res rabijo strokovno in vsakršnjo pomoč, pa ne znajo narediti NIČ! Starejši se pa nenadzorovano okužujejo in umirajo. Niti v bolnice jih ne ...prikaži večne odpeljejo! Prava sramota!

  • vera23 14:00 21.april 2020.

    Bolnišnice prazne, okuženi pa v oskrbi v domovih, ki so že v normalnih razmerah kadrovsko popolnoma podhranjeni in seveda prenatrpani. Res strokovna odločitev. Gospod minister, ste bili kdaj v kakšnem domu, ne kot minister, ampak kot svojec, prijatelj, brez predhodne ...prikaži več najave in potemkinovih vasi? Zdaj je najlažje zlivati gnojnico po drugih. Verjetno nisem edina, ki mislim, da je v tej situaciji zdravstvo zatajilo na celi črti in ščitilo predvsem svoje riti.

  • vidocq 16:58 21.april 2020.

    Gantar rešuje svojo rit na plečih Ljutomera, namesto da bi priznal, da so zamudili z premestitvijo okuženih v bolnišnico.

  • dren 12:31 21.april 2020.

    Zanimivo. In takle (političen) kader je v preteklosti vodil DARS?!!

  • ilija 08:19 22.april 2020.

    G. Gantar pustili ste ljudje na cedilu umirali so vam v domovih ko

  • ilija 08:29 22.april 2020.

    G. Gantar pustili ste ljudje da vam umirajo v domovih za izgovor imate da se zdravljenje ne izplače zakaj te ljudje niso pripeljani v klinični center zakaj so bili prepuščeni v domovih za to imajo na Hrvaškem manj smrtnih žrtev ...prikaži več imajo več ukuženih kot pri nas pa manj smrti sramota za vsakega se je treba žrtvovati sramota kaj se dogaja ta je naš tega bomo zdravili un pa ni naš pustite ga naj crkne upam da se bo raziskalo kdo je odgovoren za tako dejanje upam da ne bo izgovorov.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 19:29 21.april 2020.

    V Ljutomeru je edini krivec Nemec!! 14 dni po odloku vlade so še kuhali za zunanje in vozoli hrano okrog po občini!! Nikoli ne bom razumel,da smo gostilne zaprli na malico v dom pa se jer hodilo jest!! Nemec bi ...prikaži več moral tudi KAZENSKO odgovarjat za vse žrtve zaradi okužbe,ker je ignoriral odloke vlade!! Seveda se ne bo Nemcu zgodilo nič ljudi bodo pokopali on pa bo naprej direktor!! To je tudi sramota za Županjo Olgo Karba!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.