ma tale Cerar je v sramoto fatru in vsem nam.......tista, ki je pa z njim zanosila pa kura, da ni večje........nekatere babe bi za denar vse naredile.........za kozlat
Cerar je tragični junak pravnega poštenjaka, ki pa se obvezno pokvari kot politik, ker se začne lagati in pretvarjati. Pa ni edini, ki je zato propadel. Politiko so pri nas pokvarjeni v dno duše. Če se zamislim, da ti pokvarjeni… ...prikaži več politiki ne privoščijo 300.000 € za otroke v privatnih šolah zaradi ideoloških stvari in za višek še hočejo odločbe US spreminjati sebi v prid, me vse mine. Kot, da bi udba in okoreki komunisti še danes vladali narodu!!!!!!!!!!!!!!!!
Res pomemben podatek...no, ja, no...bolje bi bilo, da bi pustil politiko, pa bi Žena imela moža, otrok očeta in mi bi bolje živeli...
ha ha ha ja to bi bilo naboljše kar bi ta cmero naredil v življenju ,,zal iz tega ne bo nič a ni že dovolj nakradel???
se pravi , da si najde čas , da si izmenjata telesne tekočine !?
ma tale Cerar je v sramoto fatru in vsem nam.......tista, ki je pa z njim zanosila pa kura, da ni večje........nekatere babe bi za denar vse naredile.........za kozlat
A lepše od Urške bilo ni nobene ….
Sponi se na Laškega Šrota, kera je pa nemu dala, je bila pa sigurno na vikend izlaz psihiatrije..
In to me zaboli
To se nas ne tiče.
Jaz tudi nebi živela z njim.
Saj te ne bi hotel imeti!
Nič zato, jaz njega tudi ne. Sicer je pa res, da se nas njegovo privatno življenje prav nič ne tiče.
Še eden od člankov, pisan v pisunski maniri! Naženite že enkrat ljudi, ki bralcem prodajajo lažnive ali pollažnive zgodbe!!! A res nimate nič sramu???
No comment ......
Ja, pa si ga dal..
Cerar je tragični junak pravnega poštenjaka, ki pa se obvezno pokvari kot politik, ker se začne lagati in pretvarjati. Pa ni edini, ki je zato propadel. Politiko so pri nas pokvarjeni v dno duše. Če se zamislim, da ti pokvarjeni… ...prikaži več politiki ne privoščijo 300.000 € za otroke v privatnih šolah zaradi ideoloških stvari in za višek še hočejo odločbe US spreminjati sebi v prid, me vse mine. Kot, da bi udba in okoreki komunisti še danes vladali narodu!!!!!!!!!!!!!!!!
Cmeric....cmeric...
MA velik dela z SMC vedno manj privržencev ima ostala je le Mojca
Znači on se pripravlja na Bruselj
Koga naj bi to zanimalo?
Logično !! Še prjatu, ki mu je menjal ključavnice na vratih, mu je hrbet pokazal.. pa ne za napeljavo vodovoda..
Pred očmi naroda jih je že ene pet zamenjal. Hebač ni kaj.
Ni oh hebač... so vse ki so mu dale LovaĆe..