Slovenija
435 ogledov

Ministrica videla konstruktiven pogovor, mladi zdravniki pa precej neuspešnega

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 20:39 10.maj 2024.

In kaj se gredo zdravniki? Kaj nimamo kazenskega zakonika v SLO? Ali ni napad na katerokoli osebo kaznivo dejanje? Kaj bi radi, da bodo je?ali paciente in da jih bo ob tem še zakon ščitil, poseben, pisan zgolj in samo ...prikaži več za njih? Ali se potem, ko bo pacient razburjen in nezadovoljen s storitvijo ne bodo več skrivali v ordinaciji, sestre pa porivali v ''boj''? Dragi zdravniki, mladi in stari, 30+ let nazaj je bil to spoštovan poklic, ja, 30 let demo(s)kracije i n vi ste ta poklic oblatili potopili.

• Ender3 22:46 10.maj 2024.

Imaš moj podis in priklon ! 👌👏👏

Leon 06:59 11.maj 2024.

Mladi zdravniki bi morali zastopati politiko zaposlovanja ob nagrajevanju drugače bodo izgoreli v mladosti.

• optimist11 20:33 10.maj 2024.

Ni analitičnega pristopa . Malo tu, malo tam ..vse skup pa brez repa in glave. Dajte pristopit analitično. Ogromno metod obstaja , ki vam lahko pomagajo pri reševanju nakopičenih težav. A ste popolni debili? Če pa se ne znate strokovno ...prikaži večo lotit težav, pa prekopirajte Avstrijski sistem.

• mina6 17:40 10.maj 2024.

Če v 4 mesecih stabke ni NOBENEGA PREMIKA NA BOLJE, GA TUDI NASLEDNIH DVEH LETIH NE BO. Za vlado so zdravniki sužnji.

• atamama 20:34 10.maj 2024.

Ne sužnji, pohlepneži.

• Plavi-mil 20:43 10.maj 2024.

Atamama ,daj za mašo, da jih ne boš rabil, sicer pa taki kreteni kot si ti , ko zbolijo, so v prvi vrsti in takrat so dr. najboljši, marš hinavc.

• Ender3 22:49 10.maj 2024.

Dajte troli utihnit vsaj ob takšni temi. Vaši komentarji so bedni iracionalni in polni ideološkega populizma vašega pastirja..

• timja 17:11 10.maj 2024.

na oknu glej obrazek bled....grimasa pa za masko na ptujskem karnevalu in če zmagala bi

• Ender3 22:51 10.maj 2024.

Bi odšla v Bruselj namesto dr.Fortejeve. Več politike in manj privat stroke.

Leon 06:56 11.maj 2024.

timja...vsi niso takšni lepotci kot vaši predstavniki iz tovarne sanj

• timja 13:34 11.maj 2024.

kdo je moj predstavnik leon? daj razjasni mi te pojme.....če jih ti rabiš, jaz definitivno mislim s svojo glavo in me ne enači s seboj..

Leon 14:22 11.maj 2024.

timja....vsi tisti ,ki sovražijo drugačne in drugače misleče kar nenehno sporočajo na svojih profilih .

• timja 17:41 11.maj 2024.

če so tisti tvoji idoli, je to tvoj problem, jaz ga nimam....če razumeš

• timja 17:44 11.maj 2024.

če je tebi ta babji ksiht všeč, ti pač je in se ne vtikaj v drugače misleče, ker samo pri kletnih aktivistih mislite vsi enako..normalni s svojim jazom in obrazom pa pač povemo kaj si mislimo....in nehaj nabijati floskule

• andrija 05:41 11.maj 2024.

zelo konstruktivno pa je povišanje plač za 40%

• andrija 05:40 11.maj 2024.

govorjenje v prazno je po njenem in po golobovem konstruktiven pogovor

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.