In kaj se gredo zdravniki? Kaj nimamo kazenskega zakonika v SLO? Ali ni napad na katerokoli osebo kaznivo dejanje? Kaj bi radi, da bodo je?ali paciente in da jih bo ob tem še zakon ščitil, poseben, pisan zgolj in samo… ...prikaži več za njih? Ali se potem, ko bo pacient razburjen in nezadovoljen s storitvijo ne bodo več skrivali v ordinaciji, sestre pa porivali v ''boj''? Dragi zdravniki, mladi in stari, 30+ let nazaj je bil to spoštovan poklic, ja, 30 let demo(s)kracije i n vi ste ta poklic oblatili potopili.
Ni analitičnega pristopa . Malo tu, malo tam ..vse skup pa brez repa in glave. Dajte pristopit analitično. Ogromno metod obstaja , ki vam lahko pomagajo pri reševanju nakopičenih težav. A ste popolni debili? Če pa se ne znate strokovno… ...prikaži večo lotit težav, pa prekopirajte Avstrijski sistem.
če je tebi ta babji ksiht všeč, ti pač je in se ne vtikaj v drugače misleče, ker samo pri kletnih aktivistih mislite vsi enako..normalni s svojim jazom in obrazom pa pač povemo kaj si mislimo....in nehaj nabijati floskule
In kaj se gredo zdravniki? Kaj nimamo kazenskega zakonika v SLO? Ali ni napad na katerokoli osebo kaznivo dejanje? Kaj bi radi, da bodo je?ali paciente in da jih bo ob tem še zakon ščitil, poseben, pisan zgolj in samo… ...prikaži več za njih? Ali se potem, ko bo pacient razburjen in nezadovoljen s storitvijo ne bodo več skrivali v ordinaciji, sestre pa porivali v ''boj''? Dragi zdravniki, mladi in stari, 30+ let nazaj je bil to spoštovan poklic, ja, 30 let demo(s)kracije i n vi ste ta poklic oblatili potopili.
Imaš moj podis in priklon ! 👌👏👏
Mladi zdravniki bi morali zastopati politiko zaposlovanja ob nagrajevanju drugače bodo izgoreli v mladosti.
Ni analitičnega pristopa . Malo tu, malo tam ..vse skup pa brez repa in glave. Dajte pristopit analitično. Ogromno metod obstaja , ki vam lahko pomagajo pri reševanju nakopičenih težav. A ste popolni debili? Če pa se ne znate strokovno… ...prikaži večo lotit težav, pa prekopirajte Avstrijski sistem.
Če v 4 mesecih stabke ni NOBENEGA PREMIKA NA BOLJE, GA TUDI NASLEDNIH DVEH LETIH NE BO. Za vlado so zdravniki sužnji.
Ne sužnji, pohlepneži.
Atamama ,daj za mašo, da jih ne boš rabil, sicer pa taki kreteni kot si ti , ko zbolijo, so v prvi vrsti in takrat so dr. najboljši, marš hinavc.
Dajte troli utihnit vsaj ob takšni temi. Vaši komentarji so bedni iracionalni in polni ideološkega populizma vašega pastirja..
na oknu glej obrazek bled....grimasa pa za masko na ptujskem karnevalu in če zmagala bi
Bi odšla v Bruselj namesto dr.Fortejeve. Več politike in manj privat stroke.
timja...vsi niso takšni lepotci kot vaši predstavniki iz tovarne sanj
kdo je moj predstavnik leon? daj razjasni mi te pojme.....če jih ti rabiš, jaz definitivno mislim s svojo glavo in me ne enači s seboj..
timja....vsi tisti ,ki sovražijo drugačne in drugače misleče kar nenehno sporočajo na svojih profilih .
če so tisti tvoji idoli, je to tvoj problem, jaz ga nimam....če razumeš
če je tebi ta babji ksiht všeč, ti pač je in se ne vtikaj v drugače misleče, ker samo pri kletnih aktivistih mislite vsi enako..normalni s svojim jazom in obrazom pa pač povemo kaj si mislimo....in nehaj nabijati floskule
zelo konstruktivno pa je povišanje plač za 40%
govorjenje v prazno je po njenem in po golobovem konstruktiven pogovor