Pod streho /pod-streho/na-vrtu

Ministrstvo je jasno: Vrtičkarji ne bi smeli biti prvi na udaru

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    malonaokoli 08:38 15.avgust 2026.

Mene je presenetil ukrep na črpalkah ! Nisem mogla dotočit vode za brisalce...lepo vas prosim, kaj pa moja varnost in varnost otrok v avtu, pa v avtobusu tudi voznik ne rabi gledat skozi okno, kam pelje ljudi ? Pa tem ...prikaži več kolaborantom v politiki se je zmešalo !

• Tandjan05 08:19 15.avgust 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• groffriedrich 07:45 15.avgust 2026.

Vrtičkarji?Bodo že potrpeli.Ne vem,kaj tu ni jasno.Voda je kot zrak.Treba je reševati poljščine večjih kmetijskih površin,s tem rešiti tudi živino in podražitve za naslednje leto.Kaj mi pomaga to leto meso po ugodni ceni,naslednje leto pa,kaj,ne,da bo samo drago,sploh ga ne ...prikaži več bo!!!Potem bomo pa spet jokali,kako je to mogoče.Brez kmetijstva smo v riti.Upam,da se vsaj v tem strinjamo vsi.

malonaokoli 08:40 15.avgust 2026.

me zanima kdo bo izpad prihodka zasebnim avtopralnicam povrnil, če so dva meseca zaprte ?

• maček 08:47 15.avgust 2026.

Ja ne vem,vrtičkarstvo je samooskrba.najbrž.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.