Slavko drekec si ti, poglej malo druge države, pa boš videl, da je tukaj čisto OK....
Da pa učitelji jamrajo, pa ni nič novega...
Tako da prebrskaj malo po googlu, preden pišeš ....
Depe res je drugod je slabše...kar pa ne pomeni,da moramo tudi mi slediti ...lahko pa se po tvoje začnemo tudi streljat....mogoče je pa to prava pot ...kdo ve,,,
Janez, a lahko malo bolj o razložiš, kaj si hotel povedati? Mene skrbi, ker se ne spoštuje več pravnega sistema v RS, kar nakazuje na vojno. Tega si pa najmanj želim.
Strokovnjaki po svetu so ugotovili in dokazali da en nos in štirje poizkusi nikoli ne pokaže enak rezultat. Popolnoma zdravi ljudje imajo dva testa pozitivna dva negativna, kako je to mogoče? in to se kaže tudi pri cepljenih osebah. Naredite… ...prikaži več preizkus v istem dnevu v dveh postajah za brise !
Sicer nisem navijac nasprotnikov pct a spostujem ustavno pravico do ugovora. Tezka bo tole z okroznico brez aneksov k pogodbi o zaposlitvi. Ministrico bi spomnil, da znb ne velja vec, novega pa ni. Tole so sodno pregonljive groznje, ce se… ...prikaži več uresnicijo. Te bizgeci nimajo niti pravnih osnov
Vso podporo ravnateljem, ki jim je koncno prislo iz riti v glavo... Sprva so bili zlizani z kriminalci, vohajo konec, sedaj se obracajo... Ok, tudi dobro. Skrajni cas je, da se fasisticne evidence ukinejo in da se vodi le hospitalizirane… ...prikaži več in umrle ter da koncno zacnemo zivet in delat, ker bomo sicer sli v racku ce ze nismo.... Cakam glas razuma se iz ostalih panog....
Oblast moti vse kar je drugače od zapovedi SLOVENSKEGA PACIENTA ! Nekoč trenirkarji ,včeraj kolesarji in presstitutke ,danes profesorji .....kdo je jutri na vrsti ? NO PASARAN
Če vsi upoštevamo, pa naj še profesorji. vedno bi bili radi nekaj posebnega, pa ne bi oni to, pa ne bi ono, ko se pa dodatki talajo bi pa vse imeli in to kar iz prve vrste.
Kdo bo potem izobraževal otroke? Represija ni rešitev... kompletna menjava političnih mastodontov pa verjetno je.
Janez 864 Kaj pa je to šomošter.? Vsako si želi delat, problem pa je, da se s to krizo nekaterim odvzema pravica do dela.
Ne vem zakaj potem tršice ne poučujejo v bikiniju recimo?
"zaostrili so retoriko" točno to retorika in nič drugega...ali po domače blablabla protiustavno vse skupaj
janez864 meni čist lepo stoji...in če si že začel na osebni ravni: pripelji tvojo drago pa bo ona ocenila,če mi stoji ....
za brezdelje se pa lahko jutri zjutraj dobiva pred mojo službo pa mi boš pokazal kako se dela...drekec internetni
Janez 864 Nekaj te muči, povej kaj, da te bomo razumeli!
Slavko K, 👍👍👌
O, zdaj so se pa znanstveniki prekvalificirali v ustavne pravnike ter strokovnjake delovnega pravo. Čestitamo 😂😂😂
Slavko drekec si ti, poglej malo druge države, pa boš videl, da je tukaj čisto OK.... Da pa učitelji jamrajo, pa ni nič novega... Tako da prebrskaj malo po googlu, preden pišeš ....
blayo,važno da ti vse veš. Kje spiš da te ne ukradejo?!!!
pantani, jaz vem in znam malo, priznam, ampak eni tukaj pa znate in veste praktično nič. Veliko pa (ne) verjamete, to pa ja.
janez ti si me ocenil za nekoga,ki mu ne stoji in nekoga ki živi v brezdelju,jaz sem ti samo odogovoril
https://andraz-tersek.si/krsitev-pravice-do-zbiranja-in-do-dela-s-pct-pogojevanjem/?fbclid=IwAR1ZQAL32XqrfmUlsThPF_jcqLEzBdAf8BMTKG9mm6hfO9hvu8QnrHk9cK0
Depe res je drugod je slabše...kar pa ne pomeni,da moramo tudi mi slediti ...lahko pa se po tvoje začnemo tudi streljat....mogoče je pa to prava pot ...kdo ve,,,
Slauc, zaradi parih posameznikov, ki so jim baje hudo kršene človekove pravice, se bo mularija spet šolala od doma...
mularija bi lahko bila skozi v šoli....saj kot pravi stroka njim kovid ne naredi nič...
Sami ne morejo bit v šoli. Al kako si to predstavljaš?
Slavko, na NIJZ iščejo nove sodelavce, takšnega strokovnjaka bodo sigurno zaposlili...
Res je, Slovenija tone v črno luknjo, začeli smo zbolevati cepljeni ! ampak ne za cov-19 ampak za druge neznane bolezni.
Ustrahovanje. Jaz upam, da bodo vsi obsojeni ki kršijo zakon in ustavo.
Janez, a lahko malo bolj o razložiš, kaj si hotel povedati? Mene skrbi, ker se ne spoštuje več pravnega sistema v RS, kar nakazuje na vojno. Tega si pa najmanj želim.
Janez 864 Kaj pa si mislil s terminom seronja?
Kateri zakon? Kaj v ustavi točno kršijo?
Dani5, razloži kakšno ustrahovanje... Pojdi malo pogledat v nekatere firme, pa boš videl ustrahovanje, tako da ne bluzi...
DOL Z USTRAHOVANJEM IN KORONA FAŠIZMOM!
DOL! Vse tršice na cesto zgoraj brez!
vav jebe se men za masko in vse
Strokovnjaki po svetu so ugotovili in dokazali da en nos in štirje poizkusi nikoli ne pokaže enak rezultat. Popolnoma zdravi ljudje imajo dva testa pozitivna dva negativna, kako je to mogoče? in to se kaže tudi pri cepljenih osebah. Naredite… ...prikaži več preizkus v istem dnevu v dveh postajah za brise !
Sicer nisem navijac nasprotnikov pct a spostujem ustavno pravico do ugovora. Tezka bo tole z okroznico brez aneksov k pogodbi o zaposlitvi. Ministrico bi spomnil, da znb ne velja vec, novega pa ni. Tole so sodno pregonljive groznje, ce se… ...prikaži več uresnicijo. Te bizgeci nimajo niti pravnih osnov
Ali ce povem drugace. Okroznica ministrstva je pravna praznina.
Od kod ti dezinformacija, da znb ne velja več? Kje dobim več informacij na to temo?
vladnim prašičem popuščajo živci, ker jih pametnejša raja ne šljivi 5%.
Katera pametnejša raja, kolesarji... ha,ha,ha..
niso na tem svetu samo kolesarji...
Vso podporo ravnateljem, ki jim je koncno prislo iz riti v glavo... Sprva so bili zlizani z kriminalci, vohajo konec, sedaj se obracajo... Ok, tudi dobro. Skrajni cas je, da se fasisticne evidence ukinejo in da se vodi le hospitalizirane… ...prikaži več in umrle ter da koncno zacnemo zivet in delat, ker bomo sicer sli v racku ce ze nismo.... Cakam glas razuma se iz ostalih panog....
Oblast moti vse kar je drugače od zapovedi SLOVENSKEGA PACIENTA ! Nekoč trenirkarji ,včeraj kolesarji in presstitutke ,danes profesorji .....kdo je jutri na vrsti ? NO PASARAN
Če vsi upoštevamo, pa naj še profesorji. vedno bi bili radi nekaj posebnega, pa ne bi oni to, pa ne bi ono, ko se pa dodatki talajo bi pa vse imeli in to kar iz prve vrste.
Začetek je, zdaj je pa to potrebno še ppvaod drugje ubeati.