Mirela živi svoje življenje , a naša foušija je tako bolana, ker žensko pljuvate, ker ima korajžo živet , kot si mnogi, ki jo pljuvate nemate jajc niti možnosti. Pustite njena sinova na miru , saj pojma nimate o njeni… ...prikaži več družini, to je njena zasebna stvar. Otroka nista zapuščena, to vsak, ki živi v Nm zeli dobro ve. Oba imata enkratna očeta, ki jih 80% otrok pri nas nima. Ženska izgleda nikoli lepše, njeni videi na Instagramu dokazujejo, da ki niso do kolen mnoge 20 letnice. Srečno - Kraljica BB!
@matjaž, čestitam za ta zapis. si me nasmejal, že dolgo nisem prebral takšnega prisrčnega komentarja. na začetku sem pomislil, da piše kakšen planšar iz grintavca, ki se že 10 let ni spustil v dolino. sicer si vrhunski lolek, ampak si… ...prikaži več napisal kar misliš in to je pozitivno.
Mora biti pa res super poslovnež,če se speča s takšno babo,zmaga pa tista- "imava" 2 nepremičnini v ČG,verjetno sta vložila polpol....
žurnalovci, zakaj objavljate članke o psihičnih bolnikih ??
ta ma več obiska na leto k postonjska jama
Glej svojo babo kmetavzar. Ti jo že nisi imel, tako da pss!
idiot..to ni baba ampak spaka
Prisel je cas k je clovek vesel tudi zavajajocega naslova clanka😂😂😂😂
ČE IMAŠ DENAR SEM SMSKI !!
Ne vem če te bo Francoz hotel... :) Z babo pa ne bo nič, ker potem Francoz ne bo pošiljal več denarja.
a je še ta "ku....ba " pri življenju??? sam vprašam
Minaj criptovalute. Preko telefona z enim klikom na dan. Download: https://minepi.com/matej1406 Invitation code: matej1406
MARŠ !!!
Mirela živi svoje življenje , a naša foušija je tako bolana, ker žensko pljuvate, ker ima korajžo živet , kot si mnogi, ki jo pljuvate nemate jajc niti možnosti. Pustite njena sinova na miru , saj pojma nimate o njeni… ...prikaži več družini, to je njena zasebna stvar. Otroka nista zapuščena, to vsak, ki živi v Nm zeli dobro ve. Oba imata enkratna očeta, ki jih 80% otrok pri nas nima. Ženska izgleda nikoli lepše, njeni videi na Instagramu dokazujejo, da ki niso do kolen mnoge 20 letnice. Srečno - Kraljica BB!
Ha ha.....pizda si fuknjen....ona lepa ?....ma gobec kt polomljen racji kljun...
@matjaž, čestitam za ta zapis. si me nasmejal, že dolgo nisem prebral takšnega prisrčnega komentarja. na začetku sem pomislil, da piše kakšen planšar iz grintavca, ki se že 10 let ni spustil v dolino. sicer si vrhunski lolek, ampak si… ...prikaži več napisal kar misliš in to je pozitivno.
Mirela nedofukana fukara,pri rojstvu padla direkt s tintaro na pod... .