Halooooo, primitivci na Ž24. Lahko prosim prenehate z objavljanjem bedarij o tej mentalno moteni osebi? Ni pomembna, ni zvezdnica, ni vredna enega samega stavka......
točno to....pa saj ne moreš verjet, a res ne najdejo kaj bolj normalnega za objavljat, žalostno kako nizko se je spustilo naše novinarstvo in s čim nas futrajo....počasi bo treba zapret ta portal in najdet kaj drugega, da bo prebavljivo,… ...prikaži večo, ker to tu je že velika muka
Baba je zmešana,zasluži eno še gršo besedo...novinarji pač morajo pisat vse in če mi preberemo in se jezimo, potem so posel dobro opravili.Nisem gledala šova, a se tolk pojavlja, da mi je jasno kot beli dan: to je sramota za naziv mama
Halooooo, primitivci na Ž24. Lahko prosim prenehate z objavljanjem bedarij o tej mentalno moteni osebi? Ni pomembna, ni zvezdnica, ni vredna enega samega stavka......
Do konca leta bo že zmanjkalo denarja in potem bo spet jok in stok.
Kak pa je tota prpopana...novinarji pa še bolj ker nas z njo utrujate...
točno to....pa saj ne moreš verjet, a res ne najdejo kaj bolj normalnega za objavljat, žalostno kako nizko se je spustilo naše novinarstvo in s čim nas futrajo....počasi bo treba zapret ta portal in najdet kaj drugega, da bo prebavljivo,… ...prikaži večo, ker to tu je že velika muka
kravet.....na, dej ukvarjaj in skrbi za otroka, ne pa se lajhat naokoli z nekimi fantki, dokaž, da si mati, al sam na gob.....uuuuuuu.....!!!
čez eno leto po prdrajsala domov k mami, baje v Šentjernej, ko ji bo municije zmanjkalo....
Baba je zmešana,zasluži eno še gršo besedo...novinarji pač morajo pisat vse in če mi preberemo in se jezimo, potem so posel dobro opravili.Nisem gledala šova, a se tolk pojavlja, da mi je jasno kot beli dan: to je sramota za naziv mama
IQ te ženske me pa spominja na La Toyinega.
Mare, obvezno uporabi kondome za bike, da se ne nalezeš ali beži od te rospije
ta Ana Fetih, k piše te bedarije, je pa tut na istem nivoju k ta razštelana kurvetina...
beži stran od te zmešane zafuštrane kure
Če hočš dobrga najdt si morš vzet čas ..ona pa bi vse neki na hitr..če ne en pa drug...in pol itak da rata krneki.
Ne žali LaToye, ona je raketni znanstvenik za to kuro...