ha ha ha moja soseda Gurova Lojza je bolj znana, sam ste res Žurnal padli res globoko.
fak kolk je ta baba usekana. Mentalno na nivoju 10 letnika, emocionalno pa na nivoju 5 letnika.
čefurka se s čefurjem pari, hvala bogu....!!!!
A ni in gej?
Lahko se vmešaš
...in produkti so degenerirani drageci...
In potem trdi, da se je "pogovorila " z otroci... Ja, da jim je prva natočila čistega vina.. :-( Srečni otroci, da imajo normale očete, pri katerih rastejo..
Naj bo že enkrat srečna.
juro dvojicu, znači da je next Bruce Willis :) naslednje smrtonosno orožje mu ne gine glavna vloga
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
ha ha ha moja soseda Gurova Lojza je bolj znana, sam ste res Žurnal padli res globoko.
fak kolk je ta baba usekana. Mentalno na nivoju 10 letnika, emocionalno pa na nivoju 5 letnika.
čefurka se s čefurjem pari, hvala bogu....!!!!
A ni in gej?
Lahko se vmešaš
...in produkti so degenerirani drageci...
In potem trdi, da se je "pogovorila " z otroci... Ja, da jim je prva natočila čistega vina.. :-( Srečni otroci, da imajo normale očete, pri katerih rastejo..
Naj bo že enkrat srečna.
juro dvojicu, znači da je next Bruce Willis :) naslednje smrtonosno orožje mu ne gine glavna vloga