najbolj ga privlači dupe
Pa kaj spet boste svinjali celo jesen in zimo s takšnimi neumnimi članki in fotkami????
O jebem ti mater....pa keri novinarski imbecili se se ukvarjajo s to cefursko pocepuso ?
No če ga njena osebnost privlači, potem bi ga tudi rit od krave ali kamele. Nima ravno nekih kriterijev.
Cefurkina guza je videt kt breja meduza...
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com
Babji gravž. Ni drugega za dodat.
To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje.Za delo sem 3 ure na dan prejel 27936 evrov prvega meseca.Začel sem pred štirimi meseci in se hitro vrnil domov,vseeno, od 7645 do 9264 evrov vsak teden. tu ......... >>> www.WebJob33.Com
Plastik fantastik. Njeno ostanki so samo za embalažo.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
najbolj ga privlači dupe
Pa kaj spet boste svinjali celo jesen in zimo s takšnimi neumnimi članki in fotkami????
O jebem ti mater....pa keri novinarski imbecili se se ukvarjajo s to cefursko pocepuso ?
No če ga njena osebnost privlači, potem bi ga tudi rit od krave ali kamele. Nima ravno nekih kriterijev.
Cefurkina guza je videt kt breja meduza...
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com
Babji gravž. Ni drugega za dodat.
To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje.Za delo sem 3 ure na dan prejel 27936 evrov prvega meseca.Začel sem pred štirimi meseci in se hitro vrnil domov,vseeno, od 7645 do 9264 evrov vsak teden. tu ......... >>> www.WebJob33.Com
Plastik fantastik. Njeno ostanki so samo za embalažo.