Magazin /magazin/vip
10982 ogledov

Poplave: Miša Margan prosila za pomoč, pohiteli iz vseh koncev

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zdrej 13:22 17.maj 2023.

    Nočem biti nesramen ali žaljiv, ampak ne razumem zakaj so ljudje tako naivni in zgradijo nekaj na območjih, ki jih poplavi oz. je ta gradnja za tista območja neprimerna. Zanima me tudi, zakaj "zapravne enote" ne napišejo na gradbena dovoljenja ...prikaži več nekaj v smislu " območje je podvrženo poplavljanu ob večji količini meteornih vod in je svetovan/obvezen posvet s strokovnjakom"

    • zdrej 13:27 17.maj 2023.

      V zadnjih 20 letih sem videl veliko situacij ob takih razmerah, kot so sedaj in se prav vidi, kdo je razmišljal tudi o takih razmerah in so objekte dvignili tistih 10-20cm in uredili vode okrog njih. Včeraj so v miru ...prikaži več šli spat. Na žalost tovrstne napake delajo tudi arhitekti. Pa pri gospodarskih objektih.

    • Boschtjan Zupanchich 14:39 17.maj 2023.

      TOOOČNO TOOO !!! ! !!! Zato Bi bilo Nujno Vse zgradbe , ki so postavljene v nižini podreti, in/oziroma preseliti na Obrobje ravnin, torej ob vznožje vzpetin !!! ! !!! Vsa ta "selitev" nas še čaka, in prej ko jo ...prikaži več bomo izvedli, prej bomo "frej" !!! ! !!! Prej Bomo mirneje spali, zato, da se preostala tako Očiščena Ravnina Uporablja za Kmetijsko obdelovalne površine !!! ! !!! Pa še to Samo za Ohranitveno Kmetijstvo , ne pa to sranje oziroma Uničevanje, katerega se izvaja dandanes !!! ! !!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:28 17.maj 2023.

    Oljarno, ki so jo v času korone zgradili na novo, je prvič poplavilo že pred štirimi leti. Ne razumem! A potem so nam lagali tudi koliko časa smo imeli korono? ;) Ženske so dežurale, da voda ne bi vdrla tudi ...prikaži veči v trgovino; in kako to narediš pred vdorom vode? Me res zanima, če bom, bog ne daj, kdaj v taki situaciji.

  • matermila 13:20 17.maj 2023.

    Oljarno, ki so jo v času korone zgradili na novo, je prvič poplavilo že pred štirimi leti. V času korone so zgradili novo oljarno, ki pa jo je zalilo 2 leti prej. Temu pesniku, ki piše take neumnosti, bo treba ...prikaži veča v bodoče pomagat.

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 16:34 17.maj 2023.

    Visoko zavarovati in nizko potopiti...Sicer pa nehajte s temi vašimi vplivneži, ker greste s tem na bruhanje..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.