Ampak, tako je tudi pri gripi: 40C vročine, boli vsaka kost in mišica, potenje, kašljanje...Včasih smo pili čaj z limono in medom, jemali tablete, ležali, pa še kakšni kisovi obkladki so pri višji vročini prišli v poštev. Ko je vročina… ...prikaži veča ponehala, pa ajd v šolo in v službo! Pa ni bilo interneta, da bi vsakemu povedali, kako smo trpeli!
Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plačo znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku.
To počnem .......... >>>>>>>>>>> www.DouCash.Com
Pejte v tri p.m., vi in vaša pričevanja, siti smo vas.
.....in nato so živeli do konca svojih dni in še naprej ;)
Ampak, tako je tudi pri gripi: 40C vročine, boli vsaka kost in mišica, potenje, kašljanje...Včasih smo pili čaj z limono in medom, jemali tablete, ležali, pa še kakšni kisovi obkladki so pri višji vročini prišli v poštev. Ko je vročina… ...prikaži veča ponehala, pa ajd v šolo in v službo! Pa ni bilo interneta, da bi vsakemu povedali, kako smo trpeli!
Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plačo znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem .......... >>>>>>>>>>> www.DouCash.Com
Glavni epidemiolog tv tračarstva je kljub brezposelnosti sluzbeno odpotoval na švedsko tako da ne more ovreci trditev te gospodicne.
ti pa tukaj crkuješ, ubogi revček a nisi pod 3 maskami
Boš ti kmalu imel tračerstvo, ko boš še večji hlapec, kot si sedaj, potem boš pa lahko jokcal.