Šport

19-letni Trboveljčanki Trump stisnil roko: "Melanii sem želela povedati, da sem Slovenka"

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dieta 11:36 10.maj 2026.

Mlada športnica čestitke. Ampak vsak dan si 5 x že zjutraj umij roke od rokovanja. Gre za narcisoidnega zblojenca, ki mu celo ubijati otroke ali druge nedolžne ljudo ni problem. To je dokazal z blodnjami o Grenlandiji in pomorom 148 ...prikaži več8 deklet dekliške šole v Iranu.

• Ender3 13:28 10.maj 2026.

Lepa izkušnja, čestitka mladenki..

Bozo53 07:45 10.maj 2026.

Kako mora imet umazano roko od rokovanja, jest bi si jo rajš odrezal, kot jo dal oranžnemu orangutanu in njegovi jodlarski sponzoruši!!

• johan 19:42 10.maj 2026.

Priznajte si - Trump ima večjo moč kot jo imate jaz in vi skupaj. Pa cela Slovenija skupaj stopi z dobrima 2 milijona ljudi, pač ne premagaš Trumpa. Ameriški predsednik Trump ima moč 😊

mahatma2 10:23 10.maj 2026.

Spoštovanje do njenih dosežkov tako v študiju kot v športu ampak , da se pa gre hvalit , da se je rokovala z enim največjih vojnih zločincev 21 stoletja je pa milo rečeno nagnusno kot so komentarji cigota migota.

boris42 16:04 10.maj 2026.

Bravo..eden redkih pametnih komentarjev!!!

• Dieta 20:05 10.maj 2026.

Mlada športnica in naiven človek..... Kot jih je na milijone v ZDA in polno v SDS. Punca zdrgni si roko s kovinsko krtačo-

• munja 18:18 11.maj 2026.

Tudi tebe bi bilo treba zdrgnit s kovinsko krtačo.

• dare326 09:02 12.maj 2026.

Od te diete dobiš drisko.

• 4krogci 09:04 10.maj 2026.

aha zdej decva ze sanjari da bo bodoca Melania iz Avstrijskega mesta Sevnica! Sam dečva...za tak naslov je treba prvo it mal odslužit na Epsteinov otok...pa če prezivis vse tisto (sploh z vidika psihe) pol pa mogoče ujagaš kaksno bogato stranko!

boris42 16:02 10.maj 2026.

In to, da ji je Trump dal roko je njej v čast!? Sramota, da se niti ne zaveda kdo ji je dal roko! In Melaniji bi bilo totalno vseeno, če je iz Slovenije ali pa iz Marsa..ta priležnica se sramuje ...prikaži več svojih korenin kakor tudi Trump svoji evropskih korenin..( njegov oče je celo lagal, da je Nemec..govoril je, da je Šved, mama je pa Škotinja)! Jaz sploh ne bi šel v Belo Hišo..v hišo kjer deluje človek, ki bi izbrisal veli civilizacijo samo zato ker je zakompleksan!

Iuckyss1 16:34 10.maj 2026.

Če bi jo Trump nategnil, bi bilo vredno objave, vendar je zanj prestara...

• cigomigo 09:15 10.maj 2026.

Krača od pujse pepe je usrana zato se niko neče da se rukuje sa njom

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.