Svet

Mlado vplivnico našli mrtvo na Štajerskem, zadnji stik je imel policist

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 08:50 14.januar 2026.

Kot sem že dodkrat napisal,vplivnice umirajo mlade.,oziroma ubite.

• bobubob 09:17 14.januar 2026.

Vplivnice? La na koga vplivajo ? Na zrelo razumnega najbrž ne. Zidiotizirano maso pa nekdo mora skubiti, kako pa bi se sicer česarkoli naučila. Menim, da je 'vplivnic' še premalo, kolikor imamo psihičev, ki prosto tekajo okrog s polnimi žepi ...prikaži večpi judeževih novcev in nesposobnih, da bi poleg zadnjih možganov kdaj uporabili tudi one spredaj...

• Toma 12:43 14.januar 2026.

Vplivajo na idiote, ki se virtualno družijo in tekmujejo za večje št. všečkov in ”prijateljev”.

• Toma 12:52 14.januar 2026.

Ubijalec je specialec iz Cobre!

Ruska_Zmaga 09:25 14.januar 2026.

Kot prvo,briga me za te vplivneže,kot drugo pa,lahko bi napisali na avstrijskem Štajerskem,ampak gremo po klike,a ne!!!

• 4krogci 10:57 14.januar 2026.

štajerska je bla vedno avstrijska....pol so pa nasi kopiral!

mahatma2 10:32 14.januar 2026.

Ljudje razmišljao takole. Zgodilo se je v Avstriji ,torej drugje, kaj me briga.Tudi pokol Palestincev se dogaja drugje , tudi ICE ubija v ZDA se pravi drugje . Mislim da nam ne sme biti vseeno , če se dogaja drugje ...prikaži več , ker tudi nam se lahko zgodi in tudi v Avstriji bodo rekli drugje. Ravno to je na tem svetu najbolj narobe . DRUGJE. Se pa lahko zahvalimno bogu za Slovenijo , ki živi v miru in je dokaj varna , kar pa če zmaga Rdeči ,lahko ne bo več samoumevno.

• Toma 12:40 14.januar 2026.

In potem so za državo drugi drugje 100x bolj pomembni kot domači Slovenci tukaj. Ne bluzi!

Sofija21r 21:56 14.januar 2026.

Iščeš dekle za eno noč💋? Dоbrodošli - www.sex21.fun

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.