Slovenija
3511 ogledov

Mladoletni bi delali, pa ne dobijo priložnosti!

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • arabo001 15:11 13.junij 2023.

    NI RES! LAŽ! Zakaj pa moramo potem uvažati delovce iz tujine in stalno, tudi na tem mediju, posredujete informacije, da primanjkuje delavcev? Mladina bi rada 5.000 do 10.000 mesečne plače za delo od ponedeljka do petka v dopoldanskem času. Torej ...prikaži več javna uprava z možnostjo stalnih bolniških in odpustov brez odgovornosti in z možnostjo fušanja.... Ej, dragi moja, to pa ne gre.... In ta mladina, kakor tudi vi kot medij, ste GOVNA in GNIDE!

  • Avatar karjola
    karjola 15:48 13.junij 2023.

    Eeee novinar, s to novico si ustrelu v prazno. Študentje nočejo delat v gostinstvu, v strežbi, kot sobarice, kot kuhinjski pomočniki, nočejo delat v izmenah, nočejo delat v proizvodnji .... ko pride na razgovor ga najprej zanima urna postavka in ...prikaži več da je vikend fraj pa ima za se učit pa jutri je izpit pa pride pokozlan delat .... dejmo no. Vsi smo dali študentska leta skozi. Vemo kolko je ura.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:04 13.junij 2023.

    karjola študent in dijak bi delala marsikaj, samo za pošteno plačilo. Mladina je danes malček drugačna kot smo bili včasih. Problem imajo tudi delodajalci, ki iščejo študenta za delo bolj intelektualnih del. Bojda raajše sprejemajo manj intelektualna dela. Potem pa ...prikaži več je tukaj še dejstvo da za bolj intelektualna dela potrebujejo razne inteligenčne teste, reševanje nalog kjer pokaže kaj zna in podobno. Ma to je ena velika zmešnjava, kjer vsak v svoj rog tuli.

  • Kmodri 21:39 13.junij 2023.

    Naj žurirajo dokler lahko. Preostanek življenja je delo!

  • Skias 13:51 13.junij 2023.

    Zanimivo, to da imamo pre malo dijakov, ki bi delali je za vas velik problem. to, da eni po leta ne dobijo zaposlitev, ko več niso študentje pa ni problem. Potrebno bi bilo sprejeti, da veljajo glede plačila, dela in ...prikaži več vsega kar gre zraven isti kriteriji, ki veljajo za zaposleni, ki ne delajo več preko študenta in potem bi videli kako bi se število prostih delovnih mest za dijake in študente zmanjšalo.

    • Feferon 17:54 13.junij 2023.

      Brezposelnih je rekordno malo, delodajalci uvažajo tujce na veliko. Mal si preberi trenutne statistike o trgu dela. Redno zaposlenih delavcev močno primanjkuje, zato vlečejo not študente in sedaj še dijake.

    • Skias 11:47 29.julij 2023.

      Feferon za to pa eni ne morejo dobiti po leta zaposlitev + tega je pa ta statistika pesek za uči saj ogromno ljudi sploh ni prijavljenih na zavodu. Zakaj pa bi bili? Za to, da si mora sam poizkati delo ...prikaži več in potem če ga najde ga pogosto če njegov agent zve da drugemu ali pa če dobi in ko se odjavi si zavod šteje ta uspeh, kot da so oni to zrihtali v realnosti pa ne delajo nič drugega kot prekladajo papire in vodijo statistiko!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.