Avto

Mlajšim od 24 let bi vožnjo ponoči močno omejili

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Optimist11 09:28 07.februar 2026.

Pridite v SLO. Tukaj bodo kmalu 18 letniki lahko vozili kamione. (Predlog - Pišek)

• rd2dmk2 11:51 07.februar 2026.

hehe torej kako bo z kamioni ? drugi strani pa bodo starcem vzeli izpit po 65 letu . delali pa naj bi do 70 leta ? kako vsaka služba rabi B izpit, starci pa brez izpita , zdej pa še ...prikaži večše mladež. verjetno bomo vsi šli v bruselj za parlamentarce po 15k plače in svojga šoferja- no avto brez šoferja. banda neumna irska zapre naj gostilne pa bo mir - ne bodo lokal alkohola celo noč, al pa naj ukinejo red-bul in cocacolo in samo še viski in džin še v šolski menzi med malico- da se privadijo.

• Facja 15:15 07.februar 2026.

"Mlajšim od 24 let bi vožnjo ponoči močno omejili"...a za umirati v vojnah, ki jih boste zakuhali, bodo pa dobri?????Po eni strani je fajn, da nisem mladec, po drugi pa spet ne, a mladi ravno svetle prihodnosti nimajo.

• Toma 19:05 07.februar 2026.

In po 70-em letu boš začasno dobil podaljšek vožniške le, če boš nadpovprečno zdrav. ;-)

• Ender.3 08:09 07.februar 2026.

Jaz se sa moped pozimi težko vozim brez verige

• djdj 14:29 07.februar 2026.

Jaz sem pa res v mladosti navil jeklenico("zajlo") na zadnje kolo Tomosa, da sem se lažje vozil po snegu in ledu. Vozniki začetniki imajo že tako omejitev 0,0. Zaradi soka, ne bodo vstrajali do jutra, itaq se sedaj žurke zaključijo ...prikaži več kmalu po 23.(omejitve hrupa)...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.