Slovenija /slovenija/crna-kronika
12954 ogledov

"Dejala mi je, naj se pridem poslovit, ker je slabo. Prosil sem za duhovnika!"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 07:14 23.september 2025.

In zdravniški ceh si močno prizadeva za dekriminaliziranje njih napak. Kaj bi-bo taisti zdravnik na UE rekel referentki, ki bo zaradi gužve pozabila-spustila eno izmed potrditev? Vprašajte na to UE, veliko ''sočnih'' besed je slišala, ki ne pritičejo ''ugledu'' tega ...prikaži več poklica.... Ali pa je ugled splaval po vodi kot nedolžnost kurbe...

• Kmodri_ 12:42 23.september 2025.

Dikriminalizacija pomeni umor brez posledic!

• bi_ba 09:49 23.september 2025.

Za tako zdravstvo plačujemo? Resno??

• Kmodri_ 18:15 23.september 2025.

Zato, da štejejo cekine.....pacienti so nepotrebni....

• dd 14:01 24.september 2025.

Vedno več je takšnih primerov, ko je zdravnikom malo mar za paciente. Zelo žalostno. Zdravje si torej moramo sami izboriti. Ni čudno, da nekateri pacienti grozijo,..

• mateja7 19:34 23.september 2025.

Stari ljudje niso zanimivi za zdravnike in jih obravnavajo z levo roko. Mogoče mislijo, da pomagajo državi, da da manj za pokojnine in zato več pade njim v žepe.

• Idioti 09:49 23.september 2025.

Mamin sinček si ni nikoli predstavljal , da bo njegova mamica enkrat umrla . Koji Q bi pa rad , saj je živela 69 let in ji dohtarji niso dal raka niti nobene druge bolezni . Enkrat je pa treba ...prikaži več umreti . Jaz sem izgubil mamo pri 24 letih ona 54 , očeta pa še veliko prej , pa nobenega nisem tožil !

• munja 14:37 23.september 2025.

Ti si pa res pravi idiot.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.