Ne vem, meni se dopade. Sploh pa mislim, da je pri nas daleč največja mojstrinja potopisnih oddaj. Predvsem sem občudoval njen odnos z domačini iz krajev od koder je poročala, kjer je vedno izpadla prijazno, doživela pa gostoljubnost domačinov. Skratka… ...prikaži veča znala je narediti oddajo z zgodbami, zelo dobra pa je bila tudi montaža, brez begajoče kamere, ki so danes pri oddajah in, da te kar bolijo uči od oddaje pa nimaš nič. Tako bliskajoče so recimo zmontirane oddaje znanega Anthonya Bourdaina.
No Valter za razliko od Ane vsaj zna kuhat!
Naslov, samo za reklamo. Žalostno kam tone novinarstvo, da ne zmore naslova primernega vsebini🤔
Itak, za njo se ve,da ima rada ženske!!!
Noro. A čisto v vsaki novici je treba tisto grdo miselinko omeniti. Pejte raje mišelin gume kupovati. Bo več koristi.
Ahf je plačana od zvezde miselinke
Ne vem, meni se dopade. Sploh pa mislim, da je pri nas daleč največja mojstrinja potopisnih oddaj. Predvsem sem občudoval njen odnos z domačini iz krajev od koder je poročala, kjer je vedno izpadla prijazno, doživela pa gostoljubnost domačinov. Skratka… ...prikaži veča znala je narediti oddajo z zgodbami, zelo dobra pa je bila tudi montaža, brez begajoče kamere, ki so danes pri oddajah in, da te kar bolijo uči od oddaje pa nimaš nič. Tako bliskajoče so recimo zmontirane oddaje znanega Anthonya Bourdaina.
Se strinjam ! Lepo da ji tudi doma naklonijo prostor za delo, nam pa je v veselje pogledat njene izvirne novosti ! Bravo Mojca !
Sem ji nekajkrat ukradel show! Bi morali videti njen fris! Čeljust do tal!