Slovenija
22 ogledov

"Moral bi biti za zgled"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mieke2k6 15:48 08.januar 2014.

    kera legenda, hahaNisem samo pijan, ampak tudi pod vplivom močnih zdravil xD

  • ac-dc 15:30 08.januar 2014.

    Iluzorno pričakovanje. Pri nas se vzgled najde kje drugje in ne v politiki

  • Darko 18:31 08.januar 2014.

    Pa kaj ni načina, da umaknete tega klovna? Ne samo da je pijan vozil, tudi na tabletah, pravi, da močnih. No, ko je pa brez vseh drog je pa tako smešen povzpetnik iz čudnih krajev in vidi se, da se ...prikaži več ni prilagodil kulturi in okolici kjer sedaj živi.

  • ac-dc 18:44 08.januar 2014.

    Mali je poln idej...idej

  • depresija 18:42 08.januar 2014.

    1. "To se ponavadi zgodi človeku, ki dejansko ne konzumira alkohola," je dejal - Dejansko SI konzumiral alkohol!2. "zagnan v svojih prizadevanjih za razvoj Luke Koper" - Kaj zdej obračaš zadeve?! Vozil si nažgan in zdej se z luko ...prikaži več luko Koper ven vlečeš..3. Kot je dejal, se to dokazuje tudi iz njegovega decembrskega obiska na Kitajskem, ki ga je opisal kot zelo uspešnega in polnega priložnosti za Luko Koper. - To je tvoje subjektivno mnenje. Mi o teh tvojih počitnicah ne vemo nič! Upam, da bojo številke tvoje mnenje o uspešnem obisku Kitajske le to potrdile. Dvomim.. Iskreno.Zaključek: Če njemu samemu ni jasno, kar mu ni, kaj bi moral storit, mu pač ni pomoči. In mu ni! Pa da vidmo, če je nadzorni svet nepristranski.

  • Žurnalček 21:10 08.januar 2014.

    Nepravilno ! Briga me za njegovo dajanje zgleda komu ! Dokazal je , da je NEODGOVORNA OSEBA najprej do drugih udeležencev v prometu , potem do SEBE in iz tega izvlečen čisto normalni zaključek , da tudi pri vodenju podjetja ...prikaži veča ne more biti drugače kot NEODGOVOREN . Jaz imam delnice in hočem in zahtevan , da ga nadzorni svet takoj razreši. Če bodo padle zaradi njegovega vodenja LK v nadaljevanju delnice , bomo tožili državo , ker sedaj imamo dokaz o neprimernosti 2x nika , za tako odgovoren položaj !

  • Veteran 23:47 08.januar 2014.

    Vladna koalicija samo blefira in govori neumnosti, saj bi lahko zelo hitro odstranila Mišića v kolikor bi bila taka volja. Očitno imajo vse vladne stranke interes, da je Mišić na čelu Luke Koper, kar se bo nekoč tudi izkazalo; žal ...prikaži več prepozno za državljane!

  • Maxximus 17:02 08.januar 2014.

    Slabo tole...pravi da se mu je zgodilo prvič...In če bi vmes povzročil še hujšo prometno nesrečo bi tudi trobil da je prvič...Bo jo pa zaradi "prvič" dobro odnesel pri sodniku...globo bo plačal, pa 17 KT bo dobil... Pa obisk pr ...prikaži več dohtarju pa še ene par fint...Pa ne zato ker je elita...pr nas poznam že ene par lokalnih pijančkov ,ki so jim odvzeli izpit že 3x, pa jim ga sodišče znova vedno vrne!Da ti ga trajno odvzamejo, ga je žal treba pr nas malo bolj srat...:( Sicer pa, Gašpar je ogledalo naše družbe, FEJSIT!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.