Morda pa se je možakar/ženska vmes ločil/a. Bolje sedaj, kot pa čez par mesecev.
Jaz bi se zagotovo preselil. Naši butasti občini ne dan niti centa. Raje dam Osilnici, mi bodo vsaj hvaležni.
Stalno prebivališče bi preselil v občino, kjer so jim glavna skrb Slovenci in ne migranti, kot je to v Lj, Kr, Kp, Ve. Da bi dal Jankoviću, ki so mu odpisali milijone ali Arsenoviću, bi moral biti neprišteven.
Edino pravilno. Ne vem kaj se vsi vpletate in ste mu fauš. Pizda, šenkano mu je blo 37 miljonov in zdaj boste tukaj modrovali. >Naj pobere anonimno in naj gre kamor hoče.
Leon, davek se plača takrat, ko dvigneš dobitek in nič prej. Potem greš na Ciper, Malto, Monako, Dubaj... ker tu ti Golob in pogoltna levica vse poberejo.
To bi naredil jaz, če bi bil iz Lj. samo zaradi opankarja.
Da ustanoviš svojo občino, traja nekaj časa.
Morda pa se je možakar/ženska vmes ločil/a. Bolje sedaj, kot pa čez par mesecev. Jaz bi se zagotovo preselil. Naši butasti občini ne dan niti centa. Raje dam Osilnici, mi bodo vsaj hvaležni.
Stalno prebivališče bi preselil v občino, kjer so jim glavna skrb Slovenci in ne migranti, kot je to v Lj, Kr, Kp, Ve. Da bi dal Jankoviću, ki so mu odpisali milijone ali Arsenoviću, bi moral biti neprišteven.
Edino pravilno. Ne vem kaj se vsi vpletate in ste mu fauš. Pizda, šenkano mu je blo 37 miljonov in zdaj boste tukaj modrovali. >Naj pobere anonimno in naj gre kamor hoče.
ja zmenil se je z obcinarji da se v tisto obcino preseli kjer mu bodo vrnili 80 % davka.
Jaz bi se vrnil v občino prednikov pod pogojem, da vrnejo tisto, kar so jim vzeli komunisti.
Butci eni ste komentatorji, sploh ne preberete članka, ampak samo pišete neumnosti.
Gotovo se je preselil v nemčijo, kjer te igre na srečo niso obdavčene.
Davek so mu takoj odtegnili, potem lahko gre tudi v Nemčijo .
Lahko se preseli tudi na Mars, pa bo plačal davek.
Če tujec dobi dobitek gre davek na občino kjer je sedež loterije, kar je seveda Občina Ljubljana.
Leon, davek se plača takrat, ko dvigneš dobitek in nič prej. Potem greš na Ciper, Malto, Monako, Dubaj... ker tu ti Golob in pogoltna levica vse poberejo.
dare326...če ne bi bilo tebe bi mislil, da moraš naprej plačati davek in šele potem, lahko igraš na srečo!