Svet

Moški z dvorišča streljal na tri otroke, enega zadel

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • BlackRose 16:59 23.junij 2026.

Fake news. Zračna puška pa bolnica ha, ha. Kot mulci smo se igrali z zračno puško, tudi zadelo je koga v nogo, kar od blizu, ja boli in peče, ampak bolnica, dajte no. A Google translate pa AI zdaj še ...prikaži več malo priredijo članke, da je bolj populistično ?

• maček 20:29 23.junij 2026.

Ti pankrti se na dvoriščih blokovskih naselij,derejo kot prifuknjeni,staršev pa nikjer.

• blayo 20:52 23.junij 2026.

Ker vi se niste, ko si bil mlad 🤣🤣🤣

• maček 21:03 23.junij 2026.

Ne se nismo,smo dobili po ušesih.

• blayo 21:23 23.junij 2026.

Ja ja, fasal si jih če si odprl usta, pa še 3 dni nisi dobil za jest, da si se naučil imeti zaprta usta 🤣

• Ender.3 19:44 25.junij 2026.

v času komunizma se je lahko drl po beograjskih ulicah samo titov sin Žarko vsi ostali pa so morali biti tiho kot partizanske riti,

• Toma 15:15 23.junij 2026.

Je li puknio?

• bobubob 17:19 24.junij 2026.

Glede na današnjo egoistično drhal, med katere sodi večina modernih, z vsemi človekovimi pravicami naphanih staršev, nič čudnega. Dandanes se starejšemu na sprehajalni poti ne umakne več niti pes, kaj šele tak prepotentni človeški mladič, deležen 'elitne' vzgoje....

• labatina 15:16 23.junij 2026.

Sigurno je ta strelec bil kakšen smrdljivi komunajzer

• Kojak 16:53 23.junij 2026.

Se strinjam, desničarji jih raje porivajo v rit.

• eeee 17:46 23.junij 2026.

Moral bi napisati "porivate"

• Kojak 19:22 23.junij 2026.

eeee...moj čobane. Jaz pa desnica ne greva skupaj. Sicer pa od zadnjih večjih primerov spolne zlorabe nad mladoletnimi so bile kar 4 s strani članov SDS, NSi in župnikov. Pa lep pozdrav.

• eeee 20:45 23.junij 2026.

Mama ti je ćoban. Izgleda, da spadaš v tistih 70% bralno nepismenih, če ne razumes zapisanega. Pa ni težko. Poskusi še 1x 😉

• eeee 20:53 23.junij 2026.

Namig: vstavi predlagano besedo v svoj prvi zapis. Razumes zdaj?

• Kojak 18:50 24.junij 2026.

Vidim si se prepoznal v mojem zapisu, zato pa taka jeza ;)

• eeee 23:31 24.junij 2026.

Ok, si dokazal, da so tudi med levaki enaki bebci kot med desnuhi. Ja, vec bo treba brati, da bos nadoknadil. Risat ti pa žal tu ne morem lp

• eeee 23:43 24.junij 2026.

Ne morem verjeti, da si res tako strahovito omejen. Komu si najprej repliciral? No, jaz sem ti napisal, kako bi mu moral replicirat. Zal si uspel dokazati, da kratka pamet nima ideološkega predznaka. Spotoma sem pa se ugotovil, komu naj ...prikaži več ne repliciram nič. Ne tako ne drugace. Ker itak ne loci strinjanja od nestrinjanja. Over and out.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.