Koga bodo prej zamenjali s predsednika, Putina ali Zelenskega? Tudi Amerijem Zelenskijeve zahteve v precejšnji meri ne ustrezajo in jih večkrat zavrnejo.
imajo supersonicne rakete. s550. vmes je bila cela armada od harkova. letela sta 30 km v notranjost rusije. bila sta na vsaj 15 radarjih in uspesno zadela ter se vrnila. false flag ali pa nevidna tehnologija americanov.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Koga bodo prej zamenjali s predsednika, Putina ali Zelenskega? Tudi Amerijem Zelenskijeve zahteve v precejšnji meri ne ustrezajo in jih večkrat zavrnejo.
imajo supersonicne rakete. s550. vmes je bila cela armada od harkova. letela sta 30 km v notranjost rusije. bila sta na vsaj 15 radarjih in uspesno zadela ter se vrnila. false flag ali pa nevidna tehnologija americanov.
Kaj ti sanjaš, S550 je za uničevanje satelitov že. Vidi se, da nimaš pojma o vojni opremi. Tam bi bil dovolj S-300 ali pa BUK.
Rusija mora nemudoma v NATO da jo bo branil pred Ukrajinsko agresijo!
MS 👍dobra, 1 aprilska šala .
rusiji je bil ponujen nato, pa ga je zavrnila.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Še svojemu zdravniku ne morem več verjeti, pa naj verjamem nekim ruskim virom....
Ne vem zakaj tako nezaupanje do psihiatrov