Magazin /magazin/vip
13964 ogledov

Mož obsojen na zapor, Ana Roš pa objavila to romantično sporočilo

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Grof 08:10 30.oktober 2024.

In kdo je plačal sroške poroke, 400 bolnikov ni poceni, sta zmogla sfinancirat, pa še pekarno v Lubljani so ji zaprli, kmalu za tem pa nategun v arestu brez ficka v štumfu

• Ender3 08:17 30.oktober 2024.

Bolj kot ta nategun me zanima oni iz različnih afer, ki za vse trdi, da so politična gonja..

ajda0 07:48 30.oktober 2024.

Bila je tako megalomanska pravljica z 400 svati, te bi težko ostala resnična. Odvisno ali je pred poroko vedela za njegove slabe poslovne zgodbe. Bila pa je v dani situaciji dober ulov in plen, za naivnost. Bil je v minus, ...prikaži več v sodnem postopku, pa se je pretvarjal v zaljubljenca. Dobra je, če bo vse požrla, jaz ne bi.

• Pierre 10:05 30.oktober 2024.

Naj se raje drži kuhalnice!!!!!

• jezero 08:35 30.oktober 2024.

Ona je z zaobljubami lepo nategnila Valterja, tale Stojan pa njo! Bo njegovo kazen tistih nekaj evrčkov tudi ona plačala? Vsak ,,,, bo zelo dobro plačala!

• 4krogci 08:13 30.oktober 2024.

No pa vsaj vemo zakaj se mu je tko mudilo z poroko in vsem ostalim 😂😂😂 bjonda Ana pa itaq tipicna blondinka…konji ekonomija ni sla se je med pavziranjem zaposila v hisi franko…in zavohala valterja in se posebej njegov denar…zdej ...prikaži več jo je pa tetka karma obisksla

• atamama 13:24 30.oktober 2024.

Zanima me koliko brezplačnih obrokov dobijo novinarji, da je toliko člankov o tej Rošovi?

• Ender3 08:22 30.oktober 2024.

Ob tem ima Ana še smolo, da se je zamerila vodji sekte SDS..Sedaj je v njihovi nemilosti..

metod7 10:30 30.oktober 2024.

S tem se ji valjda ni treba obremenjevati. Puklavi je zarđala zvezda, ki pospešeno zahaja...

• Kmodri_ 16:32 30.oktober 2024.

Na Dobu imajo sobico za pare...želim jima prijetno uporabo!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.