Slovenija

Znane podrobnosti sodbe Stevanoviću izpred 22 let, spoznan za krivega

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Bozo53 17:11 07.julij 2026.

Predvidevam, da bodo leta 2030 vsi poslanci vsaj enkrat obsojeni za hujša kazniva dejanja, mogoče nekateri celo za več dejanj? Slabo se nam piše, če bodo taki ljudje v vladi in parlamentu!!

• MarkoSkače 17:36 07.julij 2026.

Kdor misli, da se je spremenil v karakterju je pa res naiven u 3pm! Za razliko od njegovih policijskih časov se je naučil samokontrole in perfidnih groženj, kar lahko razberemo iz nekaterih njegovih odzivov kadar so napadeni njegovi interesi ali dejanja...

• McBobo 17:37 07.julij 2026.

Potem pride tudi ludvik tomšič spet na vrsto; ubi janšu. Ali ne?

Leon 17:50 07.julij 2026.

Stevanović, ko je bil še policist, obsojen zaradi groženj z ustrelitvijo ! https://svet24.si/novice/slovenija/stevanovic-resnica-pravnomocna-obsodba-groznje-policist-1911249

• eeee 17:49 07.julij 2026.

Veliko bolj kot izmotavanje in kazanje s prstom na druge bi bilo umestno, da bi se posul s pepelom in priznal napako. Češ, "ja, zajebal sem, bil sem mlad in neumen pa sem mal glumil kajbojca. Danes te napake ne ...prikaži več bi ponovil." In bi razumeli. Vsaj jaz bi, ceprav mi je čapac antipatičen. Razumem pa tudi mulota, ki ga pri 20 letih razganjajo hormoni, pa še pistolo ima za pasom, potem pa misli, da je glavni na svetu in da je boga zagrabil za jajca. Mladost, ludost.

• 4krogci 18:44 07.julij 2026.

Cistilka v parlamentu more prnest dokazilo o nekaznovanosti…predsednik DZ tega papirja nerabi prilozit….republika palma del coco!!

• maček 19:58 07.julij 2026.

Lepo sporočilo naši mladini,kradi laži zavajaj,grozi s smrtjo in boš lako predsenik dzja..svinjarija,da večje ni in vedno vpleteni balkanjazarji.

• Dieta 19:51 07.julij 2026.

In to je Slovenija. Namesto demokracije imamo hram obsojenih, obtoženih in skorumpiranih. Za Slovenijo so umirali med 2. svet. vojno in tudi 1991. In zdaj imamo obsojenega mandatarja in šefa DZ.

• maček 18:38 07.julij 2026.

Prekleti lažnjivec.

• Kmodri_ 19:17 07.julij 2026.

Ić je v isti ligi kot obsojeni vulgarneš Puklasti, oba Dobrunje željno pričakujejo....pridružil se bo tudi Borat, kvisling in kralj Instangrama...zato imamo namesto javne hiše, hišo kriminalcev...

• Toma 18:16 07.julij 2026.

1x policaj, vedno policaj!

• Paark 17:10 07.julij 2026.

Ker ni levim riti nastavo bi ga pa najraje požrli

Bozo53 17:11 07.julij 2026.

Nastavu jo je šiptarju in njemu podobnim!!!

• Dieta 19:52 07.julij 2026.

Je nastavu ex komunistu. Koristi imata oba. Oba sta tudi obsojena.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.