Svet
601 ogledov

Na Danskem odpravili omejitve in izvedli velik koncert

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Brian_Pittman 11:44 14.september 2021.

Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

• rd2dmk2 09:19 13.september 2021.

no meni je zanimivo tole, 87 % je cepljenih, ostalih 13 % bi lahko bilo prebolelih, kar po domače pomeni da je vsak Danec ali cepljen ali pa prebolel ...pa imajo še vedno vsak dan 500 pozitivnik in 130 hospitaliziranih.. ...prikaži več. odkod ? jest trdim da če bi v tem zadnjem letu vsak dan spili kozarec pomarančnega soka mamest redbula, ne bi rabli nobenga kreka in cepiva.

• Ender3 10:36 13.september 2021.

rd2dmk2👍 in ponovila se bo Izraelska in Angleška zgodba, zanašali so se na precepljenost in odpravili ukrepe in omejitve potem pa dobili trenutke resnice.

• rd2dmk2 16:13 13.september 2021.

samo hecno je da se noben od kreka, beovičke, logarce ne vpraša od kod jim sploh tile bolniki na danskem.. pri 87 % preceplenosti, bi se mogli pojavljat kot zdejle jurčke po pokljuki.. nikjer nobenga

• munja 11:03 14.september 2021.

To se dogaja na Danskem, mi smo pa v Sloveniji in se morajo našteti ukvarjat z bolniki v Sloveniji.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.