Slovenija /slovenija/crna-kronika
45828 ogledov

Na dvorišču s pištolo ustrelil soseda, objavljamo šokanten videoposnetek

Komentarjev 30
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    mahatma2 08:50 21.november 2025.

Takoj, ko nekdo predlaga bolj oster zakon proti nasilništvu se najdejo civilne iniciative z očitki, da je to poseganje v človekove pravice in podobne oslarije. Tule na posnetku se točno vidi, da gre za naklepni umor, ki se na srečo ...prikaži večo ni zgodil in vse kar je po tem kar je videno je treba tega 81 psihopata spraviti v arest ali pa na psihiatrični oddelek za nedoločen čas. Enaka kazen naj bo za nelegalno orožje oziroma če še ni delikta potem pogojna vsaj za 5 let in seveda denarna kazen in odvzem

• DasAuto 12:17 21.november 2025.

evtanazija direkt... škoda denarja in prostora v zaporu...

• jakec1575 08:58 21.november 2025.

vse policiste, ki niso ukrepali, je treba obtoziti za sostorilstvo oz polno pasivnost. potem pa se civilka zoper policiste posameznike

• Paark 08:47 21.november 2025.

Poznam primer in vem da lahko delaš vse, samo denar moreš imet pa sodstvo pridno sodeluje. Potem pa seveda niso nič krivi

mahatma2 08:54 21.november 2025.

Jaz pa poznam primer , ko nek nasilnež grozi vsem , da bo pobil otroke in požgal domove in podobno in nihče se ne zgane , ker je treba iti v privat tožbo. No to pa ni normalno , ker ...prikaži več varnost državljanom mora zagotavljati država ne pa privat tožbe. Na Kitajskem , bi bil dovolj samo ene posnetek in ta nasilnež bi za dolgo časa imel oskrbo in delo v arestu.

• tadej106 07:30 21.november 2025.

ja to pa so naši vrli napihnjeni policajčki, gamat

Leon 07:44 21.november 2025.

Krivosodje je pravi izraz za kaos v Sloveniji. Nihče ni odgovoren za takšno stanje .

• dr3k 07:57 21.november 2025.

In spet so morali nekoga ustreliti, da so se te lenuhi od policajev in tožilstva zganili.

• Tomaz_321 08:32 21.november 2025.

Zato pa bo prišlo do "medsebojnega ruvanja" boste videli!!! Ne manjka dosti, ko bo ljudem RESNO DOVOLJ!!!!!!!! Kakšno sodstvo, sočutnost do storilca, policija, pa tisti izreki "ne bodi isti, kot on" JAOOOOOO ko to slišim... Že to nisem isti, kot ...prikaži več on, ker s takim nasilništvom sploh nisem začel!!!!!!!!! PORKAMATER NO!!!!

• Tomaz_321 08:33 21.november 2025.

dr3k... pa so se res??? Ali bodo v naslednjem primeru, kaj prej ukrepali??? NE BODO!! Kot vedno!

• Tomaz_321 08:53 21.november 2025.

No, tisti ki mi je dal minus.... boš videl, da bo tako, da ne bodo ukrepali!

• DasAuto 12:16 21.november 2025.

je bolj enostavno pijančke in prehitre lovit po cestah in se delat frajerje, ko pride pa do česa resnega, jih ni pa nikjer... da o sodstvu ne izgubljam besed...

• Kmodri_ 16:33 21.november 2025.

Ne, pač cuckov in hvatanje krivin plavih....

• Tomaz_321 08:30 21.november 2025.

PA KAJ HUDIČA TAKI MANIJAKI POČNEJO NA TEJ ZEMLJI?????? Se sploh ne bom čudil, ko bodo oškodovanci ali pa njihovi bližnji vzeli stvari v SVOJE ROKE!!! To pa ne bo več hec!!! PA FAKKKK NOOOOOOOOO!!!!!!!!!

Garancija 09:24 21.november 2025.

Predlagam milo za žajfo on tebe ti njega, policija pa naj dela zapisnike,sa j za duzga itak niso,samo pišejo kazni za pridne,in vlečejo plačo na naš račun

• bobubob 10:43 21.november 2025.

Tako izgleda naša varna in pravna država. Politiki blebetajo, obljubljajo, se zavzemajo, storijo pa nič. Za plebs, zase pa seveda v štirih letih postorijo marsikaj. Ker jim to pač dovolimo. Potem pa jamramo. Saj res, se že ve, kdo v ...prikaži večv tem sporu je desni in kdo levi? Da ne zagovarjam napačnega? Najprej mi povejte to, potem pa bom sodil. Naš je vsekakor imel prav. Še pomnite, tovariši, kako je bilo v jugi? Tudi takrat smo imeli policijo in sodišča - mar to ni samo po sebi dovolj, da smo varni?

• bobubob 10:44 21.november 2025.

Cigani že normalno poslujejo? Sedaj, ko je po tresenju gore muha končno prdnila?

StarMačk 12:09 21.november 2025.

Zaman ti varna in pravna država na papirju, če pa tisti, ki so zadolženi, da izvajajo njene naloge svojega dela ne opravljajo kot bi morali! Ta primer je tipični dokaz, ki se zgodi zaradi (ne)izvajanja nalog in pristojnosti podsistema, ki ...prikaži več je zadolžen za varnost ljudi in premoženja in neglede na politično opcijo na oblasti! Nikjer v naši zakonodaji ni zapisano, da ima policija razlog za ukrepanje šele ko se zgodi najhujše, do takrat pa je pisanje glob zaradi kršenja JRM največ kar lahko naredi!

• Biba 05:03 22.november 2025.

Tipičen zagrenjen ostareli psihopat. Upam, da so mu po odpravi pripora, odredili obvezno psihiatrično zdravljenje in da mu bodo sodili za poskus umora. Taki zlobni osebki jezni na cel svet, sploh pa na sosede, niso primerni za sobivanje v družbi!

malonaokoli 06:04 22.november 2025.

Folklora Slovenskega naroda, ki drvi iz zlobe v izginotje ! Tudi otrok mu je pobegnil v tujino, a stari ga je vseeno namočil v krvavo zgodbo z lastništvom...upam da sin vse proda in izplača ustreljenemu odškodnino iz fotrovega premoženja.

• tinto 09:43 21.november 2025.

Sem zvedela, da je nekdo danes hotel ustanoviti firmo Evtanazija d.o.o. So voluharji že zavohali da se iz tega da narediti DOBER POSEL. Kaj mislite kako bo mu to neslo. Se že govori da bo vlekel milijone od zavarovalnice in svojcev

Leon 11:54 21.november 2025.

Ti si pa danes že precej vlekla ....očitno imaš veze na Trstenjakovi ?

• Janez_533 12:05 21.november 2025.

Tinto, tvoj IQ je pa na nevarno nizkem nivoju, da o kulturi niti ne govorim. Poden!

StarMačk 12:12 21.november 2025.

In ti res verjameš, da bo kdo zaradi tega ker že par dni naokoli trosiš tale kretenizem, na referendomu obkrožil proti??? Malo morgen!

NickMason. 12:16 21.november 2025.

tinto,kera budala si ti🤣🤣🤣

• niloda 12:36 21.november 2025.

Referendum - ZA

• tinto 13:45 21.november 2025.

Sem tudi to zasledila nekje v cajtung da bodo ob smrtni postelji v času umora imeli ob postelji partijsko zastavo z rdečo zvezdo. To se mi pa res politično motiviran privilegiran umor,

NickMason. 14:28 21.november 2025.

Jaz sem pa zasledil da je en tinto orng usekan🤣

• Kojak 22:21 21.november 2025.

Tinto jaz bom v ponedeljek ustanovil GLUPIKO KURAC d.o.o., ti boš moja prva stranka.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.