Če pravilno razumem, gre samo za pol strešice - strešica v levo, ki je slovenski priimki NE poznajo nad nobenim šumnikom, in strešica v levo, ki je sprejeta samo v Ć. Kakorkoli drugače postavljene strešice spremenijo izgovorjavo besede. Kaj se… ...prikaži več gre ta Mušič?! Ne vem, zakaj ne more napisati tako, kot je gospa zahtevala in plačala?
ŠE MALO PA SAMO ŠE V ARABŠČINI ? KER JE PROJEKTANT TAKO REKEL !
Kaj pa investitor, ni projektantu nič rekel, mu je kar pustil po svoje... A smo spet pri Prešernovi kaši ?
Pravi, da uporabljajo na Žalah enotno pisavo!? Potem naj pa uporabljajo slovenske šumnike in ne čefurski "meki ć!"!!! Sramota, da te niti pokopljejo ne pod pravim imenom!!!
Pri mojmu frendu so letnico smrti zajebal. 9 namesto 8. Zlate cifre na črnem marmorju. So popravili in se skoraj nič ne vidi. Samo če pogledaš čisto od blizu in če veš za kiks.
Ni normalen Mušič še bolj pa vi , ki ste mu dovolili neuradno pisavo !
Torej je ta del pokopališča namenjen samo za "mekane"? 😂😂😂 Tako je če žapana moti da so mu zaj**** pri vpisu priimka, zdaj bo vsaj pokopan pod pravim.
Če pravilno razumem, gre samo za pol strešice - strešica v levo, ki je slovenski priimki NE poznajo nad nobenim šumnikom, in strešica v levo, ki je sprejeta samo v Ć. Kakorkoli drugače postavljene strešice spremenijo izgovorjavo besede. Kaj se… ...prikaži več gre ta Mušič?! Ne vem, zakaj ne more napisati tako, kot je gospa zahtevala in plačala?
Marko MušiĆ? Jebo ga jaz njega in njegov mekani ć. Zdaj si je izmislil tudi mekani š in ž. Ga je JakoviĆ naročil?
No,ta diplomirani marko naj gre ....... . Predpriprava - še malo pa bo vse na [ Ć ] !
Ja, pa ne samo pisava na pokopališču. Kmalu bomo v reali ne IĆići v manjšini. Morda pa zato že trenirajo pisavo.
JVPM, samo, da se kaze opankarsko- yugoviski nacin "mekanog ku..ca"!!!!
Icopica
ŠE MALO PA SAMO ŠE V ARABŠČINI ? KER JE PROJEKTANT TAKO REKEL ! Kaj pa investitor, ni projektantu nič rekel, mu je kar pustil po svoje... A smo spet pri Prešernovi kaši ?
Žale je zgradil Plečnik ne kdo drug. Že pred 2 svetovno vojno
in to ljudje kar mirno požrejo...pa da meni na grob nipiše neko čefursko strešico, mu grem bajto požgat do tal...
Pravi, da uporabljajo na Žalah enotno pisavo!? Potem naj pa uporabljajo slovenske šumnike in ne čefurski "meki ć!"!!! Sramota, da te niti pokopljejo ne pod pravim imenom!!!
Brez veze,smo imeli narobe vklesano črko š namesto č ,sicer je popravil ampak se je videlo in smo preživeli .
Pri mojmu frendu so letnico smrti zajebal. 9 namesto 8. Zlate cifre na črnem marmorju. So popravili in se skoraj nič ne vidi. Samo če pogledaš čisto od blizu in če veš za kiks.
Napaka ali namerno izkrivljanje, je velika razlika.
Ampak to na Žalah ni napaka! Je kar namerno tako! In te po smrti preimenujejo! V čefurja! Kar na kozlanje mi gre! Da te še po smrti ne spoštujejo!!!
Da ni to na muslimanskem delu...
Na B delu maš lahko kakršne koli črke in kakršen koli spomenik. Magari okrogel pa na vogalčke.
Stara mati je govorila,da so vcasih hodili nazaj strasiti.Sam Bog ve,ce ne bodo tudi zdaj,ce jim priimke spreminjate.