kaj pa se vam je hrvatija tako zamerila, da toliko pljuvate preko njih, doli pa ste preživeli več časa kot v sloveniji. zelo pokvarjeno. zaradi mene lahko mejne prehode tudi ukinejo, ne vem pa kakšen je vaš interes zraven toliko… ...prikaži večo nepremičnih ki jih imate na HR, vsaj tako pišete.
Ti se na tole ravno ne spoznaš najbolje. V nočnih klubih se tare pohotnih mladcev in mladenk. V ZG je velika večina novih okužb posledica obiskov v teh klubih!!!!
K ustašem hodijo samo kreteni! Kdor je pameten ostane doma v Sloveniji! Kreteni ostanite tam dol in se ne vračajte v Slovenijo!
ZADNJI ČAS DA JANŠISTI ZAPREJO MEJO ZA VSE!
bomo pa mi zaprli mejo !
G. ambasador Jelko Kacin ali mogoče čutite , da ste dobili v ritnik Hrvaški prst ?
kaj pa se vam je hrvatija tako zamerila, da toliko pljuvate preko njih, doli pa ste preživeli več časa kot v sloveniji. zelo pokvarjeno. zaradi mene lahko mejne prehode tudi ukinejo, ne vem pa kakšen je vaš interes zraven toliko… ...prikaži večo nepremičnih ki jih imate na HR, vsaj tako pišete.
Evo, kako nam politika laže. In mi naivci glasujemo za te interesne lažnivce.
Jajo, a pece? 😄😄😄😄😄
Pa saj lahko imate odprte nočne klube, če si že tako želite. Vprašanje je, ali boste imeli goste, da bodo vanje zahajali.
Ti se na tole ravno ne spoznaš najbolje. V nočnih klubih se tare pohotnih mladcev in mladenk. V ZG je velika večina novih okužb posledica obiskov v teh klubih!!!!
Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m
K ustašem hodijo samo kreteni! Kdor je pameten ostane doma v Sloveniji! Kreteni ostanite tam dol in se ne vračajte v Slovenijo! ZADNJI ČAS DA JANŠISTI ZAPREJO MEJO ZA VSE!
Tipično!