Slovenija /slovenija/crna-kronika
36022 ogledov

Na območju Rogaške Slatine našli dve mrtvi osebi

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 07:17 04.junij 2025.

V okolici Rogaške Slatine je po naših informacijah starejši domačin ustrelil svojega sorodnika, nato pa storil samomor.In to vse zaradi zemlje,zdaj jo imata oba dovolj,proklet prfuknjen folk

NickMason 08:34 04.junij 2025.

Pred leti bila zapuščinska razprava,sestra ki je tisti tenutek nisem prepoznal znorela da hoče svoj del in bila vsa naelektrena,odgovor dobila preprost OK ,saj smo ista družina in po dolgem času je zdaj vsa nejevoljna ko mora plačati davek in ...prikaži več bi mi vrnila ,o plačilu vzdrževanja pa slišat noče,ker treba dati dinarčke in da sem sam tak bi bilo življenje živ kaos,se vprašam ni šans da se sekiram in obremenjujem ,kregati se pa še manj,avtomatsko posledično vse utihne in počasi gre v pozabo.

• atamama 06:55 04.junij 2025.

Zanimivo, vsi vedo kdo, pa nihče ne napiše.... Daleč so prišli pisuni s samocenzuro.....

StarMačk 09:56 04.junij 2025.

Nekateri mediji so objavili, da gre za znani osebnosti tako lokalno kot širše in se verjetno tudi zato čaka, da prej preiskovalci opravijo svoj del in objavijo uradne ugotovitve...

• Ender3 23:02 03.junij 2025.

Še dobro, da A.H ni imel orožja..Bi mu ga pa lahko Ž.M ali A. Hojs posodil.

• Shannonyi7867 14:36 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

StarMačk 10:00 04.junij 2025.

Nekateri kreteni očitno brez politike ne bi zmogli niti pri branju objavljenih kuharskih receptov!?

• joze5827 07:41 04.junij 2025.

Policija dela dobro. Pravi Poklukar. Jaz pamislim, da od kar so jo depolitizirali je vse v razsulu. Praktično vsak dan streljanje in mrtvi na cesti. Državo so preplavili migranti. Pol

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.