Sam sem navijal, da se voli Musarjevo za predsednico, ker je to manjše zlo kot da je Janša poveljnik vojske.. Sicer pa ostajam pri mnenju, da je dotična povzpetnica, ki se obupno trudi priti v nek vrh elite, ne more… ...prikaži več pa pri tem skriti svoje primarne zarukanosti..
Torej Pirčeva, ostani v svojem ribniku...
Verjetno bodo poskušali z umazano bombo, razstrelitvijo jezov in kar je najnevarnejše za nas , z napadi na nuklearke..Ampak to pač spada k labodjemu spev.Imam sicer nepreverjene informacije, da se bo šlo v volitve v Ukrajini, da se bo dobilo… ...prikaži večlo legitimno osnovo za pogajanje z Rusi. šlo bo za žensko ..Kdo pa bo Zelenskega ubil se še ne ve, jasno pa da bodo Rusi krivi... Kakorkoli že, prihajamo do stadija, ki sem ga opisal pred dobrim letom, ko sem omenil, da bi bil Zeleni najbolj vare v Moskvi;)
Vse t.i. kometence, k jih opeva dvolična SD tajkunka, je tale politikant dobil na čisto političnih, koruptivno imenovanih funkcijah, ne na normalnih nekoruptivnih razpisih! Tudi sedaj je oportunistični politikant član SD! Teš-6 mafija še diha in želi preko BS skriti… ...prikaži več Teš6 denarne tokove ropanja ljudi!
Zelo dobro. rezultat solista je znan. Kako fantastičen dan je danes.
Boj na požiralniku. Kdo bo koga pokopal. Musarca je dobila kontro, po srbsko čuško, na povabilo Kitajca.
Odlično opravljeno!!!!
Sam sem navijal, da se voli Musarjevo za predsednico, ker je to manjše zlo kot da je Janša poveljnik vojske.. Sicer pa ostajam pri mnenju, da je dotična povzpetnica, ki se obupno trudi priti v nek vrh elite, ne more… ...prikaži več pa pri tem skriti svoje primarne zarukanosti.. Torej Pirčeva, ostani v svojem ribniku...
Samo za info,zeleni narkoman že grozi z razvitjem atomske bombe,če mu bo Trump odrekel kakršnokoli pomoč. Članek na 24ur!!!
Verjetno bodo poskušali z umazano bombo, razstrelitvijo jezov in kar je najnevarnejše za nas , z napadi na nuklearke..Ampak to pač spada k labodjemu spev.Imam sicer nepreverjene informacije, da se bo šlo v volitve v Ukrajini, da se bo dobilo… ...prikaži večlo legitimno osnovo za pogajanje z Rusi. šlo bo za žensko ..Kdo pa bo Zelenskega ubil se še ne ve, jasno pa da bodo Rusi krivi... Kakorkoli že, prihajamo do stadija, ki sem ga opisal pred dobrim letom, ko sem omenil, da bi bil Zeleni najbolj vare v Moskvi;)
Zgodbe od prejšnjih funkcij se ponavljajo.... Kaj bo užaljeno odšla kot v RK....
NPM samopaštvo in aroganca sta dobila odgovor .
Lahko bi kandidirali tudi Snežić, Simić, Šircelj.....vsi se dobro poznani in se spoznajo na finance..
Sedaj si na vrsti še ti da pogoriš!!!
Vse t.i. kometence, k jih opeva dvolična SD tajkunka, je tale politikant dobil na čisto političnih, koruptivno imenovanih funkcijah, ne na normalnih nekoruptivnih razpisih! Tudi sedaj je oportunistični politikant član SD! Teš-6 mafija še diha in želi preko BS skriti… ...prikaži več Teš6 denarne tokove ropanja ljudi!
Po mojem mnenju najslabši predsednik Slovenije.......................